Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Μέχρι και ο Αθανάσιος Έλλις διαψεύδει τους δημοσκόπους: Τρίτη και με ισχυρή απήχηση η Χρυσή Αυγή!

Μέσα σε κλίμα απόγνωσης και οδυρμού που αγγίζει τα όρια του πένθους, ο «πολύς» Αθανάσιος Έλλις μέσα από τις στήλες της ακραία φιλελεύθερης φυλλάδας «Καθημερινή», αναφέρεται στην διάσπαση του ΚΙΝ.ΑΛ. αναγκαζόμενος να παραδεχτεί εκείνο που οι δημοσκόποι επιδιώκουν με κάθε τρόπο να αποκρύψουν: σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας η Χρυσή Αυγή με πανίσχυρη απήχηση στον Ελληνικό Λαό!
Ο γνωστός δημοσιογράφος αφού πρώτα προβαίνει σε μια πολιτική αποτίμηση της αποχώρησης του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής, επισημαίνοντας με στόμφο πως πλέον αρχίζει για το κλεφτοΠΑΣΟΚ μια περίοδος αμφισβήτησης και αλληλοκατηγοριών που θα οδηγήσουν σε περαιτέρω φθορά, καταλήγει στην παραδοχή εκείνη η οποία προκαλεί τρόμο στο εγχώριο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, παραδοχή την οποία πεισματικά προσπαθούν να διαστρεβλώσουν ή αντιστρέψουν οι εργολάβοι της ενημέρωσης με τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύουν.
Γράφει ο Αθ. Έλλις: «Υπάρχει και μια άλλη διάσταση, που δεν έχει να κάνει μόνο με το εσωτερικό σκηνικό, αλλά αφορά την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, καθώς χωρίς την κοινή κάθοδο Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Ποταμιού, η Χρυσή Αυγή είναι πολύ πιθανό να εξασφαλίσει και στις επόμενες εκλογές την τρίτη θέσηΈτσι, δέκα χρόνια μετά την έναρξη της κρίσης, θα είναι πολύ δύσκολο να αποδίδεται η ισχυρή απήχηση του συγκεκριμένου κόμματος στην οικονομική εξαθλίωση και όχι σε άλλα χαρακτηριστικά…».
Θα ήταν απολύτως ψευδές να ισχυριστούμε πως συμπαριστάμεθα στον πόνο του κυρίου Έλλις και του αντεθνικού Καθεστώτος, το οποίο προδήλως και καταφανώς υποστηρίζει. Αντιθέτως, μπορούμε να τον διαβεβαιώσουμε πως αφιερώνουμε όλες μας τις δυνάμεις, ώστε μέσω της ενίσχυσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η φωνή των Πατριωτών, η φωνή των μη προνομιούχων Ελλήνων.
ΥΓ. Καλούμε τον κύριο Έλλις να ενημερώσει τους φίλους του στο εξωτερικό πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μόνο υποτακτικοί και πρόθυμοι προδότες. Ο Ελληνικός Λαός ξυπνά και η Χρυσή Αυγή είναι η καθάρια και ασυμβίβαστη Φωνή του!
Ευάγγελος Καρακώστας
Διαβάστε επίσης: Οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης, παραπλάνησης και αποπροσανατολισμού του Ελληνικού λαού με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις