Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Άκουσες «μακεδονομάχε» Λεβέντη τι δήλωσε ο βουλευτής σου Κατσιαντώνης για σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια;

Με νέο «άδειασμα» ενάντια στον πρόεδρό του επανέρχεται ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη επανέλαβε την θέση του για το ζήτημα γύρω από την ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων, λέγοντας ότι «μια σύνθετη ονομασία μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα» και πως πάντα ψηφίζει κατά συνείδηση.

Υποστήριξε ότι η Ελληνική κοινωνία είναι ώριμη(!) για να αποδεχτεί λύση στο θέμα και σχολίασε πως ο Νίκος Κοτζιάς είναι έμπειρος και γνώστης του θέματος εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα φέρει στην Βουλή μια λύση που θα καλύπτει όλο το πολιτικό σύστημα.

Επιπλέον, τάχθηκε εναντίον των συλλαλητηρίων σημειώνοντας ότι αυτά γίνονταν πριν από 30 χρόνια.
Αλήθεια, τι προτίθεται να κάνει ο… λαλίστατος φραπεδολόγος Λεβέντης; Θα διαγράψει τον αναιδή και ανιστόρητο βουλευτή του για την αντεθνική θέση την οποία παίρνει;
Για να είμαστε όμως ειλικρινείς, ο Κατσιαντώνης δεν κάνει τίποτα άλλο από το να υποστηρίζει ό,τι ακριβώς υποστήριζε και ο Λεβέντης για πολλά χρόνια, δηλαδή το να συμπεριλαμβάνεται το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ στην ονομασία του γειτονικού κρατιδίου. Το ότι ο γραφικός τηλεοπτικός γελωτοποιός της δεκαετίας του 1990 έκανε στροφή 180ο, παριστάνοντας τώρα τον «μακεδονομάχο» για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους και σκοπούς, δεν αλλάζει την σκληρή γι’ αυτόν πραγματικότητα.
Η ΜΟΝΗ Πολιτική Δύναμη, η οποία ανέκαθεν υποστήριζε ότι δεν πρέπει να υπάρξει ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ήταν και παραμένει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ