Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Πολύ κλάμα θα πέσει το βράδυ των εκλογών, όποιες και αν γίνουν πρώτα. Εθνικές ή Ευρωεκλογές. Τη βδομάδα που πέρασε, τυχαία αντάμωσα τρεις γνωστούς μου ,που είχα πολύ καιρό να τους δω. Νεοδημοκράτες από κούνια.
Και προς μεγάλη μου έκπληξη και οι τρεις ετοιμάζονται να ρίξουν μαύρο στη ΝΔ. Στις εκλογές αυτές όπως και οι τρεις μου είπαν η επιλογή τους δεν θα είναι αριστερά ή δεξιά, άλλα με τους προδότες ή τους πατριώτες. Και αν αυτό γίνει μαζικά θα πάθουν σοκ, Κούλης, Αλέξης και CIA. Ως γνωστόν "μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι". Θα το δούμε θυμηθείτε το: Αυτή η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών θα είναι η ταφόπλακα του ψευτορωμαίικου. Ήρθαν τα χρόνια και οι καιροί που πάλι δικά μας θα είναι!
Χ. Χ.
Άλλη μια επίθεση στα γραφεία μας. Άλλη μια επίθεση στους αγωνιστές Εθνικιστές. Χωρίς φυσικά προσαγωγές και συλλήψεις. Άλλωστε ήταν μόνο 100 άτομα. Για να γίνουν προσαγωγές και συλλήψεις θα πρέπει να είναι τα άτομα τουλάχιστον 1000! Μια επίθεση ακόμα που δείχνει ξεκάθαρα τον φόβο που τους έχει κυριεύσει ενόψει των εκλογών που έρχονται. Προκαλούν.Θέλουν την αντίδρασή μας, θέλουν την απάντησή μας στο ίδιο επίπεδο των προκλήσεων που κάνουν. Για δικούς τους λόγους που όμως είναι προφανείς. Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι τους όμως. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Τις εκλογές τρέμουν. Στις εκλογές θα πάρουν την απάντησή μας. Τρέμετε! Ερχόμαστε!
Β. Ι.
Οι προδότες και οι εχθροί του Έθνους μας, που μας κυβερνούν, μόνο την εξαετία 2011-2016 με την μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό και την υπογεννητικότητα, κατάφεραν να μειώσουν τον Ελληνικό πληθυσμό κατά περίπου, 360.000 Έλληνες (δηλαδή όσο είναι ο πληθυσμός της Θράκης, ή των τεσσάρων μεγαλυτέρων πόλεων της Κρήτης, εν καιρώ ειρήνης και το "έργο" συνεχίζεται...). Επιπλέον, δημοκρατικά κάνουν αντικατάσταση ελληνικού πληθυσμού με ξένους και πλέον κυρίως μουσουλμάνους, οι οποίοι "δημοκρατικά πάντα" θα αλλοιώνουν ακόμα και τα αποτελέσματα των εκλογών, υπό την έννοια ότι πιθανότατα δεν θα ψηφίζουν κόμματα, όπως η Χρυσή Αυγή.

Με αφορμή, την Εθνική Επέτειο και την αμέριστη εκτίμηση, που έχω στο πρόσωπό σας, σας αποστέλλω την κραυγή αγωνίας μου ως πολύτεκνου εκπαιδευτικού για τον ανηλεή πόλεμο, που ενορχηστρώνεται με μεθοδικότητα και συνέπεια, εναντίον των πολυτέκνων. Πλέον, η ποσόστωση στις προσλήψεις στο Δημόσιο για τους πολύτεκνους αποτελεί παρελθόν (π.χ. 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ και στην εκπαίδευση ως κριτήριο κατάταξης στους πίνακες διορισμού ως μόνιμων ή/και πρόσληψης ως αναπληρωτών (μετρά τρία μόρια το παιδί μόνο). Το Σύριζα σκέφτεται να λύσει το δημογραφικό με λαθρομετανάστες και μουσουλμάνους, αφού ξηλώνει κεκτημένα δικαιώματα και διοικητικές μέριμνες υπέρ των πολυτέκνων, όπως τον μόνιμο διορισμό του πολύτεκνου εκπαιδευτικού και μέχρι να γίνει αυτός, την πρόταξη στους πίνακες αναπληρωτών. Πολύτεκνοι αναπληρωτές συνάδελφοι, μαζί τους και εγώ, είμαστε σε απόγνωση, αφού δεν γνωρίζουμε  το αν, το που και το πότε θα έχουμε εργασία για την επόμενη σχολική χρονιά. Ξέρω, ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, αλλά σας "ενοχλώ" με αυτό το μήνυμα, διότι ρατσιστικά οι Έλληνες πολύτεκνοι βάλλονται περισσότερο, αν και γίνεται απόρρητα (π.χ. τα πιο αξιοπρεπή επιδόματα για τα παιδιά τα παίρνουν ουσιαστικά οι ρομά και αν παρατηρήσετε, η μοριοδότηση των παιδιών μετρά μόνο για τους ΥΕ στην 2Κ κ.ο.κ.). Έχω να σας πω πολλά, που ένα σύντομο μήνυμα, δεν επιτρέπει. Ως επίλογος-μήνυμα θα ήθελα από εσάς να αντιταχθείτε  με όλες σας τις δυνάμεις στο σύστημα διορισμών-προσλήψεων του Γαβρόγλου, ιδιαιτέρως δε, στο κομμάτι εκείνο που παραβιάζει τις συνταγματικές διατάξεις των παρ 2 και 5 του άρθρου 21 του Συντάγματος, που ορίζουν: «2. Πολύτεκνες οικογένειες.. έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το κράτος και 5. Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους».

Τώρα, που η πατρίδα έχει ανάγκη ήρωες να πολεμήσουν για τη λευτεριά... Τώρα τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια των πολύτεκνων οικογενειών (πιστεύω και για λόγους αρνητικού παραδειγματισμού, ώστε να λιγοστέψουν εν τέλει, ακόμα πιο πολύ,οι Έλληνες Πολύτεκνοι!). Αν λιγοστέψουν οι "κληρονόμοι" της πνευματικής και υλικής κληρονομιάς της Ελλάδας, τότε η "κληρονομιά" θα είναι ευκολότερος στόχος για τους "μνηστήρες" της... Επιπλέον, επιθυμώ για την ολόπλευρη στήριξη του αγώνα, να δυναμώσει τη φωνή της η Χρυσή Αυγή στα θέματα της Παιδείας (πολιτικός χώρος, ο οποίος θεωρώ ότι η δυναμική παρουσία μας, θα γιγάντωνε και τα εκλογικά ποσοστά μας). Και τέλος, έκκληση: μην αφήνετε πολιτικάντηδες σαν τον Μητσοτάκη "να παίζουν μπάλα μόνοι τους" ως προς την "εργολαβία" προστασίας των πολυτέκνων.

Χ.Ε.