Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Γ. Λαγός: Αποκλειστικά υπεύθυνη η κυβέρνηση για την τεράστια οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την τεράστια οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό.  Από την αρμόδια επιτροπή κατήγγειλε τον υπουργό Ναυτιλίας Κουρουμπλή για την εγκληματική καθυστέρηση αντιμετώπισης της ρύπανσης.
Σημείωσε πως είναι απαράδεκτη από την πλευρά της κυβέρνησης η μετακύλιση των ευθυνών στο Λιμενικό και τόνισε πως από την αυτοπρόσωπη παρουσία του στην περιοχή διαπίστωσε τραγικές καταστάσεις με τις πετρελαιοκηλίδες να είναι διάσπαρτες χωρίς φραγμό και η απάντληση να γίνεται με μπουκάλια και πανιά!
Επισήμανε την υποκρισία της κυβέρνησης, η οποία προχώρησε σε "άμεση" σύγκληση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής 11 μέρες μετά και αναρωτήθηκε τι περιμένει άραγε ο κ. Κουρουμπλής να γίνει παραπάνω, ώστε να παραιτηθεί.
Τέλος, ο Συναγωνιστής Λαγός τόνισε πως η Χρυσή Αυγή με ερώτηση της από το 2016 είχε καταδείξει την έλλειψη ετοιμότητας του αντιρυπαντικού στόλου και κάλεσε την κυβέρνηση να αποζημιώσει όλους αυτούς που επλήγησαν ανεπανόρθωτα από την τεράστια οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό.