Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Ανηλεής βομβαρδισμός Γ. Λαγού σε Μοσχοβισί: Είσαι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ

      

Ανελέητο "σφυροκόπημα" δέχθηκε η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ο ευρωπαίος επίτροπος οικονομικής πολιτικής, Πιερ Μοσχοβίσι από τον Συναγωνιστή Γιάννη Λαγό μέσα στην Βουλή.

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής διέλυσε την γελοία φιέστα που είχαν στήσει οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στην Γερουσία, καθώς αποδόμησε τα επιχειρήματα για δήθεν έξοδο από τα Μνημόνια.
Ο Συναγωνιστής Λαγός τόνισε πως οι μνημονιακές συγκυβερνήσεις έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και ότι τα Μνημόνια μπορεί δήθεν να τελειώνουν, αλλά η εποπτεία συνεχίζεται για άλλα 42 χρόνια.
Την ίδια ώρα το παράνομο και επαχθές δημόσιο χρέος διογκώνεται και ο Ελληνικός λαός στενάζει από τα μνημονιακά μέτρα.
Σύριζα και Ανέλ είναι τα καλά παιδιά του συστήματος, αφού ξεπούλησαν την Μακεδονία και συμφώνησαν η Ελλάδα να μετατραπεί σε γκέτο λαθρομεταναστών.
Μόνο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος  έχει δεσμευτεί ότι θα καταργήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
Ο Γιάννης Λαγός κατέληξε απευθυνόμενος στον Μοσχοβισί ότι είμαστε Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και ότι αυτός και οι διεθνείς τοκογλύφοι που συνεδριάζουν στις στοές είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα!