Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Μας έχουν κάψει τον εγκέφαλο με την καλλιτεχνική αηδία που καταστράφηκε στο Φάληρο. Σιγά ρε παιδιά, δεν είδα τόση ευαισθησία για άλλα πράγματα, όπως για το όνομα της Μακεδονίας. Εδώ ξεπουλάνε την ιστορία μας και εμείς ασχολούμαστε με τον "έκπτωτο άγγελο", αν είναι δυνατόν! Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει! Αντί να σταθούμε στην σοβαρότητα αυτού του Εθνικού θέματος στεκόμαστε στο αν το άγαλμα το πήραν οι άνεμοι ή αν το κατεβάσαν κάποιοι. Δεν μας ενδιαφέρει ρε παιδιά, πάρτε το  και σπίτι σας, η Μακεδονία μας ενδιαφέρει!
Στέλιος, Φάληρο

Οι βουλευτές της ΝΔ έχουν το θράσος να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας!

Απειλεί η Τουρκία ότι θα ακυρώσει την συμφωνία με την Ε.Ε. για το προσφυγικό και εγώ να ρωτήσω: γιατί πότε την τήρησε; Μόνο την οικονομική ενίσχυση έπαιρνε και άφηνε το παρακράτος της να στέλνει καραβιές λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, για να μην θυμίσουμε τα ουκ ολίγα δημοσιεύματα περί χρηματοδότησης των τζιχαντιστών από την κυβέρνηση της τουρκίας. Αλλά καλό θα είναι να έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως αν η τουρκία μπεί στην Ε.Ε. τότε δεν θα μιλάμε πλέον για τζιχαντιστές λαθρομετανάστες που απειλούν την Ευρώπη, αλλά για νόμιμους, πλέον, κατοίκους της Ε.Ε. που εκμεταλευόμενοι την είσοδο της τουρκίας θα έχουν πλέον την πλήρη ανοχή και άνεση να μετατρέψουν την Ευρώπη σε νεκροταφείο στο όνομα του Ισλάμ.
Λ.Ν.

Βλακώδεις δικαιολογίες Σαντορινιού για την επικείμενη προδοσία: Άλλο το... Makedonija, άλλο το Μακεδονία! ΒΙΝΤΕΟ

Ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και αυτό τους πονάει. Άλλωστε η δημοσκόπηση της "Ζούγκλας" έδειξε διψήφιο ποσοστό στον Λαϊκό Σύνδεσμο και πραγματικά πολύ θα ήθελα να δω τα μούτρα των πολέμιών μας. Γιατί είναι μεγάλη τους ήττα ότι ανεβαίνουμε παρά τους αποκλεισμούς και τους αφορισμούς εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών. Από πού να το πιάσουμε; Από την δίκη που δεν τους βγαίνει και την τραβάνε και όσο πάει; Από τα δελτία ειδήσεων που παρανόμως μας αποσιωπούν; Από την πλύση εγκεφάλου περί φασισμού - ναζισμού; Από τον μηχανισμό των ΜΚΟ που έχουν στήσει για το λαθρομεταναστευτικό και την αλληλεγγύη των λαών; Τίποτα δεν βγαίνει παιδιά, και όπως είχε πει και ο Γκαίτε τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα που ωρίμασε. Περαστικά σας!
Γιάννης Ζ.

Η Χρυσή Αυγή στον εορτασμό των Θεοφανείων των Γνήσιων Ορθοδόξων Χριστιανών