Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Πάλι καλά που είναι η Χρυσή Αυγή στην Βουλή και ακούμε αλήθειες! Μια χαρά τους τα είπε ο Συναγωνιστής Λαγός και τους γκρέμισε το παραμυθάκι τους, αυτό το παραμυθάκι που μας ταΐζουν χρόνια τώρα και εμείς σαν μωρά παιδιά περιμένουμε όχι τον πρίγκηπα ή την πριγκήπισσα, αλλά την έξοδο στις αγορές και το τέλος των μνημονίων.
Κανένα τέλος δεν θα έρθει για εμάς και κανένα αύριο δεν θα είναι καλύτερο, αν δεν δώσουμε ένα οριστικό τέλος στους ψεύτες και στους κλέφτες που μας οδήγησαν σ΄ αυτήν την ανέχεια την ηθική κατάπτωση και την Εθνική ξεφτίλα που ζούμε. Επιτέλους αντί για την έξοδο από τα μνημόνια, ας ελπίσουμε όλοι και ας αγωνιστούμε για την έξοδο από μια προδοτική και αντιλαϊκή πολιτική.
Κώστας Μ.
Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών! Νέο συλλαλητήριο στον Λευκό Πύργο αύριο στις 20:00
Στον κόσμο τους εκεί στον Σύριζα, υπάρχει ένα φαινόμενο που καταπνίγει την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης. Δεν υπάρχουν λέξεις που μπορούν να την περιγράψουν εξευγενισμένα, καθώς αυτή είναι η πραγματικότητα, και αντί οι βουλευτάδες του Σύριζα να κοιτάξουν το πρόβλημα αυτό και πως θα δοθεί λύση, τους ενόχλησε άκουσον - άκουσον ότι γίνεται χρήση του συγκεκριμένου όρου και ότι είναι υποτιμητικός! Υποτιμητικό κύριοι είναι να εθελοτυφλείτε μπροστά σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, να μην δίνετε λύσεις και να παραδίδετε μαθήματα ηθικής αντί για έμπρακτες πρακτικές αντιμετώπισης.
Οδυσσέας
Απόφαση Κοντονή: Είσαι αλλοδαπός εγκληματίας; Συγχαρητήρια, κέρδισες «ελληνική ιθαγένεια»
Εδώ χαίρονται για την συμφωνία των Πρεσπών και ο Ζάεφ στο twitter πανηγυρίζει ότι διασφαλίζεται η ταυτότητα και η γλώσσα των "μακεδόνων". Και ύστερα λένε γιατί έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος και προσπαθούν με μεθόδους ολοκληρωτικών καθεστώτων να καταπνίξουν τις Ελληνικές φωνές, τις πραγματικές φωνές της Μακεδονίας, της μιας και μόνο Ελληνικής Μακεδονίας! Ως πότε ρε θα έχετε τα ΜΑΤ να σας φυλάνε; Ως πότε νομίζετε ότι θα είστε ανενόχλητοι να υπογράφετε προδοσίες; Έρχεται η ώρα σας, το πολιτικό σας τέλος. Ούτε στην βουλή ούτε πουθενά δεν θα είστε.
Κ.Κ.
Πρωταθλήτρια στις αιτήσεις ασύλου από λαθρομετανάστες η Ελλάδα!