Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Αυτή η πολιτική χλιαρότητα της ΝΔ σε εξοργίζει, κουνάει το δάχτυλο δήθεν ο Κούλης στον Μοσκοβισί, όχι από κοντά μέσω τουίτερ και συγκινήθηκε τώρα ο Μοσκοβισί και αφού του το πε ο Κούλης από το τουίτερ θα αρχίζει τώρα να σέβεται τους κόπους των Ελλήνων.
Μα καλά ποιον κοροϊδεύουν; Μαζί υπέγραψαν μνημόνια, και τώρα σαν αξιωματική αντιπολίτευση και πριν σαν συγκυβέρνηση, τώρα τι μας το παίζουν αντιμνημονιακοί; Είναι δυνατόν; οι Έλληνες βαρέθηκαν τα ψέμματα σας κύριοι και σε λίγο μόνο στο τουίτερ θα μπορείτε να μιλάτε γιατί έξω στην κοινωνία είστε όλοι ανεπιθύμητοι.
Ιωάννα Ζ.
Μας παρουσιάζουν γεγονότα ως αληθινά, κοτσάρουν δίπλα και ένα όνομα μεγάλου οίκου τύπου Μorgan Stanley και πανηγυρίζουν τα πρόβατα ότι βγήκαμε από τα μνημόνια και ότι υπάρχει ανάπτυξη. Εγώ παιδιά, υπάλληλος είμαι 480 ευρώ έπαιρνα πριν την έξοδο, 480 ευρώ θα πληρώνομαι και μετά την υποτιθέμενη έξοδο. Θα συνεχίζω να πληρώνω έναντι στην ΔΕΗ για να μην μου κόψουν το ρεύμα, θα συνεχίζω να χρωστάω 2 και 3 μήνες κοινόχρηστα, θα συνεχίζω να μένω σε ένα υπόγειο 25 τετραγωνικών χωρίς θέρμανση γιατί δεν έχω να διαθέσω παραπάνω για ενοίκιο από τα 110 ευρώ.
Θα συνεχίζω να πηγαίνω στην λαϊκή και να σκέφτομαι να πάρω 4 πατάτες για την εβδομάδα ή 5 και να πάρω ακόμη ένα μαρούλι. Και το τραγικό; δεν είμαι η μόνη, δεν βλέπω κάποιον άλλον να είναι σε καλύτερη μοίρα από εμένα γιατί δεν θεωρώ καλύτερο αυτόν που πέραν από 4 πατάτες μπορεί να πάρει και ένα κιλό ρύζι, δεν βλέπω καμία ελπίδα και κανένα καλύτερο μέλλον. Αντιθέτως βλέπω ακραία φτώχεια και ακραίο πλούτο, όπου ο τελευταίος συναντάται όχι σε εύνομους πολίτες αλλά σε όσους εμπλέκονται με βρώμικα κυκλώματα.
Στέλλα Π.
Ε ρε γλέντια με την νέα δημοσκόπηση από ζούγκλα, με Χρυσή Αυγή 9% και τρίτο κόμμα, θα τρίβουν τα μάτια τους οι ραγιάδες. Και που είστε ακόμη γιατί αυτό το δείγμα είναι διαδυκτιακό όταν θα έρθουν οι εκλογές η Χρυσή Αυγή θα είναι δεύτερη δύναμη, ειδικά εδώ στην Βόρεια Ελλάδα που χορτάσαμε από τα παραμύθια τους και εύχομαι ελπίζω να είμαστε και πρώτοι, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!
Γιάννης, Καβάλα