Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Σταλινική λύσσα “εφημερίδας των συντακτών”: Κόψτε τους στον αέρα!

Το πόσο... δημοκράτες είναι και το πώς αντιλαμβάνονται την πολυφωνία οι σταλινίσκοι της "φυλλάδας των συντακτών" φαίνεται από το σημερινό σχόλιο με τον χαρακτηριστικό τίτλο: Να τον έκοβε!
Αναφερόμενοι στον παράνομο αποκλεισμό του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων με την Ελληνική Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη από το debate της ΕΡΤ, έφτασαν στο σημείο να υποστηρίξουν ότι η ΕΡΤ θα έπρεπε να κόβει στον αέρα κάθε παρουσία της Χρυσής Αυγής στην δημόσια τηλεόραση.
Συγκεκριμένα αναφέρουν: "Εξώδικο στην ΕΡΤ απέστειλε ο Ηλίας Κασιδιάρης, επειδή χθες δεν τον είχε καλέσει ο Σεραφείμ Κοτρώτσος στην εκπομπή του με τους άλλους υποψήφιους δημάρχους για τον Δήμο Αθηναίων. Από την πλευρά της η ΕΡΤ απάντησε πως "θα συνεχίσει να προωθεί τον δημοκρατικό διάλογο και να προστατεύει την ελευθερία του λόγου στο πλαίσιο της συνταγματικής νομιμότητας και του δημοκρατικού τόξου, μακριά από την ρητορική του μίσους". Βέβαια της ξέφυγε λίγο η ΕΡΤ και είδαμε τον Κασιδιάρη να βγάζει σχεδόν διάγγελμα μετά την παρέλαση. Να τον έκοβε στον αέρα θα πείτε; Να τον έκοβε, ναι".
Είναι... δημοκράτες και δεν το κρύβουν!
Επειδή όμως δεν τα κατάφεραν να κόψουν στον αέρα την δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη μετά το πέρας της παρέλασης, την επαναδημοσιεύουμε, για να ακούν τα χειροκροτήματα στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και να λυσσάνε!