Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Αγαπητοί, είμαι εξαγριωμένος! Χθες είδα ζωντανά στην ΕΡΤ την ίδρυση του αποκόμματος του καραμανλικού Τσιτουρίδη! Την συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής στην ΔΕΘ δεν την έδειξαν τα κομματόσκυλα της συριζΕΡΤ, τον τελευταίο των τελευταίων όμως τον προβάλλουν σε ζωντανή σύνδεση!
Ποια "ανεξάρτητη" αρχή, ποιο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και ποια "δημοκρατία"; Βρισκόμαστε υπό τυραννία και μάλιστα του χειρότερου είδους. Σας στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, είστε η φωνή των καταπιεσμένων Ελλήνων και όσο υπάρχουμε εμείς, θα υπάρχει η Χρυσή Αυγή και εσείς, σε πείσμα των τυράννων. Η Ελλάδα θα νικήσει!
Γιώργος Λ.
Ομολογία και από Κοτζιά: «Ο Χρυσαυγίτης Κασιδιάρης θα είναι στον δεύτερο γύρο των εκλογών στον δήμο Αθηναίων»!
Ο ιμάμης στην Μέκκα προσεύχεται για να κάνουν τζαμί την Αγιά Σοφιά και εμείς εδώ όχι μόνο τους ταΐζουμε και τους ποτίζουμε, αλλά τους φτιάχνουν και τζαμί. Όλα αυτά στην Μέκκα που δεν έχει ούτε μία Ορθόδοξη εκκλησία. Ας μην γελιόμαστε, ζούμε εποχές διώξεων των χριστιανών όπως τότε τότε που κρύβονταν στις κατακόμβες. Οι καιροί και οι συγκυρίες μας καλούν σε αγώνα Εθνικό, Πολιτισμικό και Ορθόδοξο. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση περίπτωση να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Είμαστε εδώ στην θέση μας και θα παραμείνουμε μέχρι την τελική Νίκη!
Ε. Σ.
Γ. Γερμενής: Πετάτε στον δρόμο τους Έλληνες δανειολήπτες! ΒΙΝΤΕΟ
Οι αριστεροί μαλλιοτραβιούνται μεταξύ τους, ακόμα κι αν δεν έχουν μαλλιά! Ο Ζουγανέλης έκανε μήνυση για συκοφαντία στον επαγγελματία "αντιρατσιστή"-"ανθρωπιστή" Δημητρά επειδή εκείνος του έκανε μήνυση για ρατσισμό! Τόσα χρόνια που οι "δημητράδες"  τραβολογούσαν στα δικαστήρια και στοχοποιούσαν εκατοντάδες πατριώτες, ο Ζουγανέλης έκανε την πάπια. Δεν έβλεπε και δεν άκουγε. Καλό ξεμάλλιασμα στους αριστερούς καράφλες εύχομαι και περαστικά τους!
Σταυρούλα Κ.
Χασάν εκθέτει παγκοσμίως τους συριζαίους: Είχαν δώσει άσυλο, διαβατήριο και επίδομα λαθρομετανάστη σε σφαγέα του ISIS!