Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Γιάννης Λαγός φιλοξενήθηκε στην συχνότητα του "Ράδιο 1d", όπου σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ο Συναγωνιστής Λαγός σημείωσε αρχικά τον πόλεμο και τις διώξεις που συνεχίζει να υφίσταται το Εθνικιστικό Κίνημα από το σύστημα, αλλά σε πείσμα των αντιπάλων της η Χρυσή Αυγή είναι η ανερχόμενη τρίτη πολιτική δύναμη και η φωνή της Εθνικής Αντίστασης εντός και εκτός Βουλής.
Στην συνέχεια επισήμανε τον υποκριτικό ρόλο της Νέας Δημοκρατίας για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, την οποία θα εφαρμόσει, ενώ το μόνο κόμμα που δεσμεύεται ότι θα ακυρώσει αυτήν την επαίσχυντη συμφωνία - στην οποία αντιτίθεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων- είναι η Χρυσή Αυγή.
Τέλος, ο Γιάννης Λαγός απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να ενδυναμώσουν τους Εθνικιστές, βάζοντας έτσι φρένο στο σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για αφελληνισμό και αποχριστιανοποίησης της Πατρίδας μας.