Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

“Να ξέρετε ότι δε θα σας περάσει!” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"

Την Πέμπτη 5 Ιουλίου του 2018 μίλησα στην Βουλή στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για το ζήτημα της οικονομίας και τόνισα κατ’ αρχάς ότι είναι άστοχη η επιλογή της Ν.Δ. να προκαλέσει αυτήν την συζήτηση, αφού κατ’ ουσίαν και κυβέρνηση να γίνει την ίδια οικονομική πολιτική θα συνεχίσει υπακούοντας στην ξενοκρατία και στους περίφημους δανειστές.

Μιλώντας όμως κατ’ αρχάς ο πρωθυπουργός μίλησε για τις γεμάτες εθνικό παλμό και ελπίδα συγκεντρώσεις και πορείες για την Μακεδονία μας και τις κατήγγειλε σαν φασιστικές και σαν… αντισυγκεντρώσεις! Του απήντησα και απάντηση δεν έλαβα ότι αυτοί που οργανώνουν συχνά πυκνά αντισυγκεντρώσεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι οι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές αλήτες και μαζί τους και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα είπα: «Εις ό,τι αφορά τις πορείες διαμαρτυρίας που γίνονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος -τις οποίες κατήγγειλε ο κ. Τσίπρας και θα αναφερθώ στην καταγγελία του και θα απαντήσω- ο κ. Τσίπρας ξέχασε, φαίνεται, τις ημέρες πριν το 2015, όταν γιουχάραν τότε τους Υπουργούς, όταν δημιουργούσαν ανάλογες εκδηλώσεις. Και οι εκδηλώσεις τότε γίνονταν για να σκιστεί το μνημόνιο, το οποίο φυσικά και δεν έσκισαν. Όμως, αυτές οι πορείες που γίνονται σήμερα στις Σέρρες, στη Δράμα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, δεν έχουν κομματικό χαρακτήρα. Όλοι κρατούν μία Γαλανόλευκη και λένε «Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία».
Ο κ. Τσίπρας μίλησε για αντισυγκεντρώσεις. Πράγματι θαυμάζω το θράσος του, διότι δύο ημέρες πριν στη Θεσσαλονίκη, πατριωτικές οργανώσεις είχαν αναγγείλει μέσω του διαδικτύου μία συγκέντρωση στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου και έκαναν αντισυγκεντρώσεις οι πρόθυμοι συνέταιροι της Κυβερνήσεως της Αριστεράς, οι ψευτοαντιεξουσιαστές, αυτοί οι παρακρατικοί και κατέλαβαν τον χώρο της συγκεντρώσεως. Αυτό δεν είναι αντισυγκέντρωση;
Να μιλήσουμε για άλλες αντισυγκεντρώσεις; Να μιλήσουμε για την Πλατεία Ρηγίλλης, όπου στο μνημείο των Ιμίων από τον Ιανουάριο του 2016 οργανώνεται συστηματικά -με συμμετέχουσα και την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ- αντισυγκέντρωση για να μην πραγματοποιήσει η Χρυσή Αυγή τη συγκέντρωση προς τιμήν των τριών γενναίων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού μας;
Οι αντισυγκεντρώσεις είναι έργο δικό τους και δεν έρχονται από τη δεκαετία του 1960. Αντισυγκεντρώσεις γίνονται όπου η Χρυσή Αυγή αποφασίζει να κάνει συγκεντρώσεις και όχι μόνον, αλλά και Τρομοκρατία. Δεν υπάρχει κεντρικό ξενοδοχείο σήμερα στην Αθήνα και στον Πειραιά όπου μπορεί να δώσει η Χρυσή Αυγή μία διάλεξη ή να κάνει μία συγκέντρωση, γιατί πηγαίνουν οι παρακρατικοί αλήτες των διάφορων Ρουβικώνων και απειλούν τους ιδιοκτήτες.
Να ξέρετε, όμως, ότι δεν θα σας περάσει! Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, είναι στις πλατείες και στους δρόμους, είναι στις πόλεις και στα χωριά, αντιστέκεται για την Ελλάδα!