Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Ο Τσίπρας θεωρεί πως με τον διάλογο ο Ερντογάν θα αφήσει ελεύθερους τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς, με έναν διάλογο όχι ενός αρχηγού κράτους απέναντι σε έναν άλλον, αλλά ενός υποτακτικού απέναντι στον αφέντη του. Δεν γίνεται η τουρκία να έχει αποδείξει επί σειρά ετών ότι δεν αναγνωρίζει συμφωνίες και διαλόγους και ότι μόνη της τακτική είναι αυτή της επιθετικής εξωτερικής πολιτικής και οι πολιτικοί της Ελλάδας να μην το έχουν αντιληφθεί αυτό, ότι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει η τουρκία είναι αυτή της ισχύος.
Και λέω ότι δεν είναι δυνατόν, γιατί είναι κάτι το οποίο το αντιλαμβάνομαι εγώ χωρίς κάποια ειδικά πτυχιία πολιτικών επιστημών άρα το έχουν αντιληφθεί όλοι αυτοί οι "επιστήμονες" της συγκυβέρνησης και επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά ότι δεν είναι απλά υποτακτική η πολιτική τους αλλά προδοτική. Και θα κάνω μια ρητορική ερώτηση, αν στην θέση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών ήταν τίποτα "πρόσφυγες" τι κινήσεις θα είχε κάνει η κυβέρνηση;
Γιώργος Μ.
Πριν λίγα χρόνια προσπαθούσαν να μας πείσουν πως ψηφίσαμε λάθος, πως θα έπρεπε να διορθώσουμε την ψήφο μας και πως η Χρυσή Αυγή είναι εχθρός της δημοκρατίας. Μάλιστα τα ρεπορτάζ στα ΜΜΕ έδιναν και έπαιρναν και η λάσπη απέναντι στον Λαϊκό Σύνδεσμο ήτανε τόση που σε έβαζε σε σκέψεις γιατι τόσο μίσος για ένα Εθνικιστικό Κίνημα. Σήμερα έχουν πέσει οι μάσκες, είδαμε όλοι ποιοι είναι εχθροί της δημοκρατίας και ποιοι είναι οι εχθροί της Πατρίδας μας, ποιοι έκλεψαν λεφτά από το κράτος ποιοι ευθύνονται για την άθλια ποιότητα ζωής που έχουμε, και όχι δεν ήταν Χρυσαυγίτες, αλλά όλοι αυτοί που μας καλούσαν να διορθώσουμε την ψήφο μας. Σήμερα λοιπόν εμείς τους επιστρέφουμε όλους τους χαρακτηρισμούς αλλά όχι με την μορφή λασπολογίας αλλά επειδή για όλα όσα μας κατηγορούσαν αποδείχτηκε ότι τα ενστερνίζονταν εν τέλει οι ίδιοι. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Πέτρος Σ.
Λίγο κρασί, λίγο ΝΑΤΟ και τα αγόρια του είχε δίπλα ο Γιούνγκερ να τον κρατάνε να μην πέσει από το πιώμα. Αυτός είναι που αποφασίζει για τις τύχες μας, για το αύριο των παιδιών μας, για το πόσο θα αμειβόμαστε ένας μέθυσος. Θα μου πεις οι άλλοι είναι καλύτεροι; επειδή δεν τους κατέγραψε η κάμερα; Όχι φυσικά, αλλά μέρα με την μέρα φαίνεται το πόσο γελοίοι είναι όλοι τους και πόσο κορόϊδα σταθήκαμε όλοι εμείς που τους ανεχόμαστε. Αλλά όπως λέει και μια παροιμία πίσω έχει η αχλάδα την ουρά θα τα πούμε στις εκλογές, γιατί από το μαζί τα φάγαμε του Πάγκαλου έχουμε φτάσει στο μαζί τα ήπιαμε με 2 επιπλέον μνημόνια στην πλάτη μας!
Νίκος Τ.