Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Αυτοί που κάνουν τις δημοσκοπήσεις πάντως, έχουν πολύ χιούμορ. Ήθελα να ήξερα ποιους τηλεφωνούν, τους κατοίκους του Κολωνακίου ή στα κεντρικά της ΝΔ και του Σύριζα και βγάζουν τα συμπεράσματά τους; Είναι δυνατόν κύριοι να βλέπετε 3ο ή σε κάποιες 4ο κόμμα την Χρυσή Αυγή;
Μα πραγματικά, δεν βρίσκω λογική εξήγηση, όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε βρίζουν το ίδιο και τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα και το Κίνημα Αλλαγής δεν υπάρχει καν στις συζητήσεις τους. Μόνο για Χρυσή Αυγή λένε ότι θα ψηφίσουν και αναρωτιέμαι. Από το μεγαλύτερο ποσοστό της ελληνικής κοινωνίας εσείς από πού παίρνετε το δείγμα που λέτε; Σας δίνουν έτοιμα τα τηλέφωνα; Ήμαρτον κύριε!
Δημήτρης Δ.
Η Μακεδονία είναι Ελληνική: Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Αριδαία Πέλλας
Λέγανε πως αυτοί που αντιδράνε είναι μια θλιβερή μειοψηφία. Ρε παιδιά εγώ τις τελευταίες ημέρες που βλέπω ειδήσεις όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε μόνο γιουχαρίσματα τρώτε, δεν είδα καμιά μειοψηφία αντιδράσεων. Η μόνη θλιβερή μειοψηφία που έχει πέσει στην αντίληψή μου είναι αυτή της συγκυβέρνησης, η οποία δεν θέλει να καταλάβει ότι δεν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των Ελλήνων. Και εντάξει μπορεί να μην αισθάνεται έτοιμη η συγκυβέρνηση Συριζανελ να πάει σε εκλογές, αλλά τουλάχιστον μην προκαλείτε άλλο, ράψτε το στόμα σας γιατί με τις δηλώσεις σας βάζετε λάδι στην φωτιά που ήδη έχετε ανάψει εδώ και χρόνια.
Κώστας, Νίκαια
Ο Μητσοτάκης διαβεβαίωσε το γερμανικό κατεστημένο πως θα εφαρμόσει ως πρωθυπουργός την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών
Και δεν μας έφταναν οι καραβιές λαθρομεταναστών από την Ανατολή έρχονται και τα βαγόνια των λαθρομεταναστών από την Δύση! Αυτός ο Τσίπρας από την μια αποτυχημένη συμφωνία στην άλλη είναι! Ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρατε, γι΄ αυτό ο Τσίπρας είναι τόσο σίγουρος και χαζογελάει συνέχεια παρέα με τον άλλο μπούλη της συγκυβέρνησης, σου λέει δεν θα με ψηφίσουν οι Έλληνες αλλά οι λαθρομετανάστες που θα νομιμοποιήσω! Ξύπνα Ελλάδα!
Γιάννης Γ.
Παρούσα στα “gay pride”, απούσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην Μάνδρα η Δούρου!