Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Με εντολή Αποστολάκη - Τσίπρα: Απαγορεύονται τα συνθήματα των στρατιωτικών τμημάτων στην παρέλαση

Ντροπή και αίσχος είναι το μόνο που μπορεί να σκεφτεί κάποιος επί της εντολής που εκδόθηκε με απόφαση Αποστολάκη - Τσίπρα, προκειμένου να απαγορευτεί η πατροπαράδοτη αναφώνηση συνθημάτων από τα παρελαύνοντα στρατιωτικά τμήματα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο του διοικητή της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, λίγα 24ώρα πριν τους εορτασμούς για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, απαγορεύονται τα συνθήματα από τους άντρες της Μονάδας, κατά τη διάρκεια της παρέλασης!
Η κυβέρνηση των προδοτών τρέμει και την σκιά της. Όπου κι αν πάνε βρίσκουνε απέναντί τους τον Ελληνικό Λαό και έτσι φτάνουν σε γελοιότητες, όπως αυτή η απαγόρευση, που σκοπό της έχει να μην ακουστεί το «Μακεδονία Ξακουστή» από τους άνδρες των ΟΥΚ (είναι σίγουρο πως αντίστοιχη εντολή έχει πάει και αλλού) και ακολουθήσει ο Λαός, φτύνοντας τους προδότες που θα κάθονται στα «επίσημα».
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι συριζαίοι είναι πως είναι μια ισχνή μειοψηφία που θα καταλήξει στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων από τον Ελληνικό Λαό.
Δείτε το έγγραφο της ντροπής: