Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ: Έμπλαστρα, ματζούνια και κηραλοιφές

Όλα για τον ανυποψίαστο πελάτη, τον γελοίο οπαδό, τον αποχαυνωμένο καταναλωτή, τον ευκολόπιστο ψηφοφόρο, που παθιάζεται με τις ψευδοεπιστήμες, τις ανατρεπτικές θεωρίες με τα απόβλητα των ΜΜΕ ή οτιδήποτε fake του σερβίρουν οι τσαρλατάνοι της παραπληροφόρησης.
Θαυματουργά λοιπόν γιατροσόφια, φάρμακα για την καράφλα, αγιασμένα βότανα για την σωτηρία της ψυχής και ευλογημένες συνταγές από τους Αγιορίτες μοναχούς.

Αυθεντικές επιστολές του Ιησού, του Θεού μας, έμπλαστρα για τη μέση και κηραλοιφές για συγκάματα, οδοντόπαστες με μύρο που έγιναν σε σκήτες και κελιά από γέροντες του Όρους. 
Κεριά και λιβάνια, θεραπευτικά μαντζούνια από το περιβόλι της Παναγιάς, αλοιφές και κοκτέιλ δια πάσαν νόσον και ερεθισμόν, για κιρσούς, το Αλτσχάιμερ αλλά και την φλεβίτιδα. Και όλα αυτά πασπαλισμένα με μπόλικη δόση πολιτικαντισμού.
Όταν η αμετροέπεια ξεπερνά τα όρια, το θράσος περισσεύει και η κουτοπονηριά ξεχυλίζει, τότε εμφανίζονται στην κοινωνία μας νοσηρά φαινόμενα άκρως παρακμιακά με την μορφή ακόμη και πολιτικού σχηματισμού.
Πολιτικού δηλαδή κόμματος που ευαγγελίζεται δήθεν την Λύση του Ελληνικού μας προβλήματος.
Όταν δε επιπλέον της προσπάθειας αυτής ηγείται άνθρωπος των ΜΜΕ, τηλεπλασιέ εν προκειμένω, που πέρα των άλλων εμπορεύεται τον πόνο, την αφέλεια, την αδυναμία, την ελπίδα των συμπολιτών μας τότε οδηγούμεθα σε ακραίες λύσεις που δυστυχώς πέρα από γέλωτα προκαλούν και μία αστείρευτη θλίψη και μελαγχολία.
Όταν όμως σβήσουν τα φώτα ο κάθε επιτήδειος πολιτικάντης Ελληναράς που υποδύεται τον άμεμπτο πατριώτη, τον ειλικρινή αγωνιστή της Πατρίδας ξεγυμνώνεται κι ευθύς αποκαλύπτεται ο ύπουλος χαρακτήρας του, η παμπόνηρη σκέψη του, ο υποκριτικός λόγος του, η κίβδηλη συμπεριφορά του.
Κι έτσι η θλιβερή αυτή φιγούρα που υποδύεται στις μέρες μας τον αρχηγό κόμματος, γυμνή πλέον φανερώνει τον μοναδικό της στόχο που δεν είναι άλλος από το ταμείο!
Πιστεύοντας δε ότι “uber alles” είναι τα φράγκα, αναμένει εναγωνίως τις εισπράξεις από τις κηραλοιφές, τα μαντζούνια, τα έμπλαστρα, τα χειρόγραφα του Ιησού, τα λιβάνια και τα κομποσκοίνια που διαθέτει, διακριτικά σερβιρισμένα με μια ανείπωτη υποκρισία και μια ακατάσχετη διάθεση αυτοεξευτελισμού!
Η περσόνα αυτή που είναι πραγματικό ταλέντο στις κωλοτούμπες και η οποία μετά από μία γόνιμη πολιτική θητεία στο ΠΑΣΟΚ, το ΛΑ.Ο.Σ. και την Ν.Δ. κατέληξε να ηγείται ενός κόμματος επιδιώκοντας την λύση των προβλημάτων της Πατρίδας μας με την βοήθεια της Παναγιάς, των μοναχών του Όρους, αλλά προπαντός με την δική μας ανέχεια, απερισκεψία και ελαφρότητα.
Το Μοναστήρι να ‘ναι καλά! Όσο λοιπόν το παγκάρι γεμίζει από εισπράξεις, τόσο και θα φουντώνουν οι αναλύσεις του μπουρδολόγου αυτού τηλεπλασιέ για την ΑΟΖ, το Μακεδονικό, την Κόκκινη Αρκούδα, τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο, την Τουρκία, την γεωπολιτική σκακιέρα, το κουρδικό, τα Σκόπια, μαζί με τα ευεργετικά αποτελέσματα των κηραλοιφών από το Περιβόλι της Παναγιάς και των χαπιών για την δυσκοιλιότητα!