Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Έκραξαν τον Μητσοτάκη ως προδότη νεολαίοι στην Βέροια! Κάτι τέτοια γίνονται και δεν σβήνει η ελπίδα μας για το μέλλον. Οι νέοι αντιλαμβάνονται τα μικροπολιτικά παιχνίδια των πολιτικάντηδων και των ψευτοπατριωτών. Αξιοσημείωτο είναι ότι από τους λοιπούς ουδείς αντέδρασε.
Ένοχη σιωπή. Οι αριστεροί προδότες και οι δεξιοί αβανταδόροι τους θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας. Ζήτω η Ελλάδα!


Μανώλης Λ.

Σαν σήμερα ο Διγενής κήρυξε τον πόλεμο στους άγγλους αποικιοκράτες και μετά από πολλές θυσίες και χυμένο αίμα ηρώων η Κύπρος απελευθερώθηκε. 64 χρόνια μετά οι τουρκοπροσκυνημένοι ελλαδίτες που κυβερνούν την Κύπρο μιλούν για διζωνική κοινότητα και ομοσπονδία. Αυτά είναι τα χάλια του σημερινού ελληνισμού. Παθητικότητα, ηττοπάθεια και χωρίς όραμα. Αυτά είναι ο εχθρός και αυτά πολεμάμε στηρίζοντας την Χρυσή Αυγή. Μας έχει κουράσει να είμαστε οι καρπαζοεισπράκτορες όλου του κόσμου, να μας δολοφονούν μέσα στα σπίτια μας και να μας εξαφανίζουν βιολογικά. Ελευθερία ή Θάνατος όπως είπε και ο Διγενής!
Λένα Ι.
Η Αθήνα πνίγεται από τα σκουπίδια και την εγκληματικότητα και οι υποψήφιοι δήμαρχοι ασχολούνται με το μοναδικό πρόβλημα που τους απασχολεί πραγματικά: Την άνοδο της Χρυσής Αυγής και την πολύ πιθανή παρουσία του υποψηφίου της στον Β΄γύρο. Ότι οι Αθηναίοι ζητούν με την ψήφο τους περισσότερη ασφάλεια και καθαριότητα, λιγότερους λαθρομετανάστες και οικονομικό έλεγχο με παράλληλη μείωση των δημοτικών τελών, περνά αδιάφορο. Την βρήκαν όμως την λύση, ελληνοποιούν ακόμα και τις αφγανικές πέτρες. Δεν θα τους περάσει, τελειώνουν ότι και να κάνουν.
Γ. Π.