Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Έτσι είναι στην Ελλάδα των μνημονίων. Συλλαμβάνεται γιαγιούλα 90 χρόνων, επειδή πουλούσε τερλίκια χωρίς άδεια και την ίδια ώρα αφγανοί, πακιστανοί και αφρικανοί αραδιάζουν την μαϊμού πραμάτια τους ανενόχλητοι στα πεζοδρόμια και κανείς δεν τους ακουμπά!
Τους πείραξε η Ελληνίδα γιαγιά, που τόσα χρόνια τους χρυσοπλήρωσε για να πάρει μια σύνταξη και αυτήν της την έδωσαν κουτσουρεμένη. Καμία ντροπή δεν έχουν και οι αστυνομικοί που την συνέλαβαν, καθώς μόνο ένα ποτήρι νερό της έδωσαν. Αν ήταν λαθρομετανάστες, μόνο πάπια Πεκίνου δεν θα τους πηγαίναν! Πρέπει να καταλάβουμε πως πλέον έχουμε μόνο ο ένας τον άλλον, ο Έλληνας τον Έλληνα, όλοι τους είναι εναντίον μας, ζούμε σε ένα κράτος που το συντηρούμε εμείς αλλά αυτό μας πετάει σαν την τρίχα από το ζυμάρι. Επιτέλους ας σταθούμε ενωμένοι απέναντι σ΄ αυτούς που εξευτέλισαν όχι μόνο τις ζωές μας, αλλά και την Πατρίδα μας. Η μόνη λύση είναι η Χρυσή Αυγή, κανένας άλλος, όλοι τους είναι το ίδιο κλέφτες και προδότες.
Στέλλα Ν.
“Εφιάλτης! Ο Κασιδιάρης περνάει στον δεύτερο γύρο!”: Σε πανικό Χειμωνάς και Κοτρώτσος στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ
Εννοείται ότι δεν θα μπορούσε να βρει πιο ιδανική υποψήφια ευρωβουλευτή ο Σύριζα από την Λοΐζου. Μάθαμε ότι έπαιρνε επί 5,5 χρόνια την σύνταξη της νεκρής μητέρας της. Εδώ ολόκληρη κυβέρνηση παίρνει μισθό από ζωντανούς-νεκρούς, εμάς δηλαδή που δεν ξέρουμε που πρωτοχρωστάμε με τα ψίχουλα που μας δίνουν για μισθό. Και κάποιοι μένουν έκπληκτοι για την Λοΐζου, εμένα στο χωριό μου λένε όμοιος τον όμοιο αγαπά και η κοπριά τα λάχανα. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Χρήστος Π.
Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς: Η Μυρσίνη Λοΐζου έπαιρνε επί 5,5 χρόνια την σύνταξη της νεκρής μητέρας της
Απαγορεύουν την αναφώνηση συνθημάτων από τα ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Ρητή είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό και απευθύνεται στα στελέχη που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση. Για ποιο λόγο αυτή η απαγόρευση; Επειδή φοβούνται ότι θα ακουστεί το "Μακεδονία Ξακουστή"; Ή μήπως φοβούνται ότι απ΄ όλη την παρέλαση ο κόσμος περιμένει τα ΟΥΚ να παρελάσουν και να φωνάξουν συνθήματα που εγείρουν το Εθνικό φρόνημα; Εκεί φτάσαμε, να μην μπορούμε να εκφραστούμε ελεύθερα, να πούμε ότι αγαπάμε την Πατρίδα μας, να τραγουδήσουμε εμβατήρια που χάραξαν σελίδες δόξας στην Ιστορία μας! Εκεί καταντήσαμε, να δίνουμε οδηγίες στον Στρατό μας, λες και ζούμε υπό κατοχή, να μην πει εκείνο ή το άλλο και προκαλέσει, γιατί έρχονται τιμωρίες. Είναι πραγματικά αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν σε ένα κράτος υποτίθεται ελεύθερο!
Σπύρος Φ.
Συναγερμός στις «αρχές» για να μην γιουχαριστούν οι συριζαίοι προδότες στις παρελάσεις