Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την απαγόρευση της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής στην Αίγλη Ζαππείου

Μία ακόμη απαγόρευση με κατευθείαν παρέμβαση κυβερνητικών παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι αυτό που αποκαλούν δημοκρατία στην Πατρίδα μας δεν υπάρχει για την Χρυσή Αυγή. Δείχνει επίσης ποιος είναι ο πραγματικός πολιτικός αντίπαλος του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος που εξουσιάζει τον τόπο μας.
Δείχνει ακόμα πόσο έωλη και δολερή είναι η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ την ίδια στιγμή που συμπλέει μαζί του σε όλα τα κρίσιμα θέματα από το Μνημόνιο του 2015, στο ισλαμικό τέμενος και τέλος στην συμφωνία των Πρεσπών που δηλώνει ότι θα σεβαστεί, περιφρονώντας την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.
Οι απαγορεύσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν την Εθνική Αντίσταση των Χρυσαυγιτών σε ολόκληρη την Χώρα. Ο Αγώνας για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία συνεχίζεται. Όλοι την Δευτέρα στην Λεωφόρο Μεσογείων!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Στον χώρο εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής (Μεσογείων 131) η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου - Η σταλινική Χούντα δεν μας σταματά!