Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Ερντογάν, καθώς επιβεβαιώνει τις προηγούμενες δηλώσεις του, ότι μετά τις εκλογές θα μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί! Μάλιστα το παράδοξο όλων είναι ότι πιθανόν θα το αποκαλέι "Τέμενος της Αγιάς Σοφιάς".
Εμείς εδώ στην Ελλάδα με τους ανθέλληνες που έχουμε μπλέξει, έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την λειτουργία τζαμιού στον Βοτανικό. Για ποιον λόγο στο μένος των τούρκων εναντίον της ιστορίας αλλά και της Ορθοδοξίας, εμείς απαντάμε με τζαμιά; Για ποιον λόγο θέλουμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε κράτος ανοχής του Ισλάμ, την ίδια στιγμή που χώρες οι οποίες το ευαγγελίζονται δείχνουν ξεκάθαρα το πόσο μισούν την ιστορία της ίδιας της Κωνσταντινούπολης όπως και της Ελλάδας;
Ντίνος Κ.
Γιάννης Λαγός στο Ράδιο 1d: “Στο Ευρωκοινοβούλιο θα δώσουμε την μάχη για την ακύρωση της προδοσίας των Πρεσπών” - Ηχητικό
Μόνο τσεκ ιν στον αέρα δεν έκανε ο Τσίπρας όταν για ακόμη μια φορά παραβιάστηκε ο ενάεριος χώρος της Ελλάδας από τουρκικά μαχητικά. Τα ΜΜΕ τον δείχνουν την ώρα της παραβίασης να κρατά το smartphone του και να απαθανατίζει την στιγμή, μάλιστα κάνουν λόγο και για αυστηρό διάβημα στην πρεσβεία της τουρκίας στην Αθήνα. Ποιο αυστηρό διαβήμα ρε; Ο άλλος μόνο που δεν έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ότι αισθάνεται "ευλογημένος" στην τοποθεσία Αγαθονήσι! Με τόση υπέρμετρη βλακεία που χαρακτηρίζει τον ίδιο και τα πιστεύω του περί μη ύπαρξης συνόρων, μπορεί να νόμιζε ότι πρόκειται και για χαιρετισμό από τους "φίλους" μας τούρκους.
Ελένη Π.
Σάρωσε στην τηλεθέαση η Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Κατά τα άλλα θέλουν να μας πείσουν ότι ζούμε σε μια... δημοκρατική χώρα. Τι το δημοκρατικό υπάρχει όταν το 86% των Ελλήνων είναι υπέρ στο να απελαθούν οι λαθρομετανάστες από την χώρα και αυτοί φέρνουν συνεχώς κι άλλους; Τι το δημοκρατικό υπάρχει όταν 153 έχουν προδώσει την Μακεδονία και η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι κατά της προδοσίας όπως και κατά της κυβέρνησης; Για να μην γυρίσουμε χρόνια πίσω στο δημοψήφισμα για το μνημόνιο, όταν παραγκωνίστηκε η απόφαση των Ελλήνων και μεταφράστηκε κατά το πολιτικό συμφέρον των ολίγων; Δεν υπάρχει δημοκρατία σε αυτήν την χώρα και έπρεπε να φτάσουμε στο ναδίρ για να το καταλάβουμε αυτό. Υπάρχει μια άρχουσα τάξη, η οποία εξουσιάζει τις ζωές μας, για την δική της προσωπική καλοπέραση. Πρέπει, λοιπόν, όλοι εμείς να δείξουμε σε αυτούς ότι αποτελούν παρελθόν από αυτόν τον τόπο, και ναι μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να επιτύχει αυτόν τον εξαγνισμό για να γίνει πάλι η Ελλάδα ελεύθερο και κυρίαρχο κράτος.
Δημήτρης Τ.
Ομολογία και από «Το Παρόν» ότι ο Κασιδιάρης μπαίνει στον δεύτερο γύρο