Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Κλιμάκιο Χρυσής Αυγής στην Μάνδρα στο πλευρό των πλημμυροπαθών - ΒΙΝΤΕΟ

       

Πολυμελές κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής παρουσία των βουλευτών Ηλία Παναγιώταρου και Ηλία Κασιδιάρη βρέθηκε σήμερα στην Μάνδρα Αττικής, οι οποίοι είδαν ιδίοις όμμασι το μέγεθος της νέας καταστροφής.

Οι συναγωνιστές συνομίλησαν με αρκετούς κατοίκους της Μάνδρας, οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες και την αγανάκτησή τους για τη πλήρη εγκατάλειψή τους στο έλεος του Θεού από το επίσημο κράτος.
Μόλις μήνες πριν η περιοχή είχε πληγεί από την θεομηνία με 24 νεκρούς και από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει κανένα απόλυτος κανένα αντιπλημμυρικό έργο.
Βέβαια αυτήν την φορά από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα, ωστόσο οι κάτοικοι αναρωτιούνται «αν υπήρξαν τέτοιες καταστροφές το καλοκαίρι, τι θα έχουν να περιμένουν τον χειμώνα που θα έρθει σε λίγους μήνες.
Οι συναγωνιστές μεταξύ άλλων έκαναν αυτοψία στα ρέματα της περιοχής, τα οποία μετατράπηκαν σε χείμαρρο και πέρασαν στους κεντρικούς δρόμους της Μάνδρας, τονίζοντας πως υπεύθυνοι για όλες αυτές τις καταστροφές είναι όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις που πήγαν την χώρα 1500 χρόνια πίσω.