Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Για τα πανηγύρια! ΟΛΟΙ ομολογούν την άνοδο της Χρυσής Αυγής εκτός από το συστημικό ΣΚΑΪ

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από το φίλα προσκείμενο στην ΝΔ, κανάλι του ΣΚΑΪ και την συστημική Pulse από μια χαλκευμένη δημοσκόπηση με καταγέλαστα αποτελέσματα.

Μετά την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας στις Πρέσπες η Χρυσή Αυγή εμφανίζει νέα εκρηκτική άνοδο σε όλη την Επικρατεία και αυτό δεν το λέμε εμείς.

Το παραδέχονται η "Καθημερινή", τα "Νέα", τα "Παραπολιτικά" μέχρι και ο Κοτζιάς που προειδοποιεί την ΝΔ για την ραγδαία αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.
Αυτό όμως που γνωρίζουν όλοι και αντιλαμβάνονται επίσης δεν θέλει να παραδεχτεί η Pulse, η οποία σε δημοσκόπηση που πρόβαλε πριν λίγο στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ κατέγραψε πτώση (!) για την Χρυσή Αυγή. Την παλεύουν;
Μπορεί να μην τόλμησαν να αποκαθηλώσουν την Χρυσή Αυγή από την τρίτη θέση, αλλά το γεγονός πως είδαν πτώση 0,5% και όχι εκρηκτική άνοδο, δείχνει ότι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι τραγικά αλλοιωμένα.
Δεν πειράζει όμως... Θα έρθουν αργά ή γρήγορα οι εκλογές και τότε θα ψάχνουν και αυτοί λαγούμι και γελοίες δικαιολογίες για να κρυφτούν για τα "λάθη" τους!
Διαβάστε επίσης: Κυλιόμενες δημοσκοπήσεις: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε Μακεδονία και Θράκη - Αφανίστηκε το κόμμα Καμμένου!
Επιβεβαίωση από τα “Νέα”: Καταρρέουν Σύριζα και Ανέλ στην Μακεδονία - Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή!
Εφημερίδα «Καθημερινή»: Η προδοσία της Μακεδονίας κλονίζει το πολιτικό σκηνικό - Μόνη κερδισμένη η Χρυσή Αυγή!
Άλυτο πρόβλημα για την ψευτοδεξιά η εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Βόρεια Ελλάδα
Προειδοποίηση Κοτζιά σε Νέα Δημοκρατία: Μην το παίζετε “μακεδονομάχοι”, η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι εκρηκτική!