Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Είναι γελοίοι! Την βρήκε την... λύση απέναντι στους ισλαμιστές τρομοκράτες το “συνταγματικό τόξο” της Ισπανίας

Την αδιαφορία που έχει το "αλληλέγγυο" συνταγματικό τόξο για την ασφάλεια και τις ζωές των πολιτών και η εμμονή για την αλλοίωση του πληθυσμού μέσω της υποδοχής ορδών λαθρομεταναστών το ξεπερνά μόνο ένα πράγμα: Η απέραντη γελοιότητά τους!

Την ώρα που η Ισπανία θρηνεί 14 θύματα από τις επιθέσεις ισλαμιστών τρομοκρατών και δεκάδες άλλοι χαροπαλεύουν, οι τοπικοί άρχοντες πραγματικά ξεπέρασαν τον εαυτό τους.
Πέρα λοιπόν από τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ενός λεπτού σιγής, τα κεράκια, τις βουβές συγκεντρώσεις, τις καταδίκες και τον εξορκισμό της μισαλλοδοξίας και της ισλαμοφοβίας οι πολιτικάντηδες της Ισπανίας την βρήκαν την λύση απέναντι στους αδίστακτους δολοφόνους του ISIS.
Όχι, η λύση δεν είναι ο έλεγχος των συνόρων και οι απελάσεις ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Αυτούς η Νέα Τάξη Πραγμάτων τους θέλει και τους υποδέχεται. Η λύση είναι... οι ζαρτινιέρες!
Όπως ενημέρωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ στην Βαρκελώνη ο δήμος της Μαδρίτης που συμπάσχει με τους Καταλανούς αποφάσισε να τοποθετήσει μεγάλες ζαρτινιέρες στις πλατείες και τους πεζόδρομους, ώστε να μην μπορούν οι τζιχαντιστές να παρασέρνουν τους πολίτες κάτω από τις ρόδες τους. Να μπορούν δηλαδή οι άνθρωποι να τρέχουν πίσω από τις ζαρτινιέρες και να σώνονται!
Αυτά ειπώθηκαν στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, όπου ακόμα και ο χειριστής της γεννήτριας χαρακτήρων "λάλησε" από την βλακεία και έγραψε ανορθόγραφα το "αποφασιστικότητα" με "η".
Δεν μπορούν να γίνουν περαιτέρω σχόλια. Η γελοιότητα χτύπησε κόκκινο! Απέναντι στις χατζάρες των ισλαμιστών τρομοκρατών, κρατήστε μια... ζέρμπερα!