Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Έχοντας παραδοθεί ο δυτικός κόσμος στην τρυφηλότητα και διαβρωμένος από διάφορες δήθεν ανθρωπιστικές αρχές, παρακολουθεί αμήχανος και ανίκανος να αντιδράσει. Έτσι ο στρατός του ισλάμ προελαύνει στις ευρωπαϊκές πόλεις και επιβάλλει τον "πολιτισμό" του. Τα αποτελέσματα μπορεί να τα φανταστεί όποιος γνωρίζει το γιατί κατέρρευσε η Ρώμη αλλα και η Κωνσταντινούπολη μετέπειτα.
Άραγε θα μπορέσει η Ευρώπη να αναστρέψει την κατάσταση που επιβάλλει η ΝΤΠ μέσω της υποταγμένης ΕΕ και των επικίνδυνων κυβερνήσεων που προτρέπουν του πολίτες να προσεύχονται αντί να απελάσουν άμεσα τους ξένους από τα εδάφη της; Ή θα υποκύψει στην νομοτέλεια που επιτρέψαμε να δημιουργηθεί; Ο Επίτροπος λαθρομετανάστευσης Αβραμόπουλος σε πόσους νεκρούς Ευρωπαίους πολίτες θα αποκτήσει ευθιξία ώστε να παραιτηθεί;
Γ.Β.

Εκτός ελέγχου! Νέα αιματηρή επίθεση ισλαμιστών στην Φινλανδία

Οι σιωνιστές κυβερνώντες στην Ε.Ε. φέρνουν τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη για να έχουν τις τοπικές κοινωνίες σε αναταραχή, να εξαθλιώσουν την Ευρώπη οικονομικά, να περάσουν στρατιωτικούς νόμους και να περιορίσουν τις ατομικές ελευθερίες των ανθρώπων και κάποια στιγμή να βάλουν τους μουσουλμάνους να σφαχθούν με τους χριστιανούς. Ένας νέος τριακονταετής θρησκευτικός πόλεμος μέσα στην καρδιά της Ευρώπης με την ιστορία να επαναλαμβάνεται αλλά με άλλους πρωταγωνιστές. Πρώτοι ωφελημένοι οι σιωνιστές τραπεζίτες γιατί όπου ρέει ανθρώπινο αίμα στους δρόμους ρέει το χρήμα. Δοκιμασμένες παλιές καλές συνταγές. Εμπόδιο στο δρόμο τους ο εθνικισμός που προσπαθεί να αφυπνίσει τους Ευρωπαίους πριν είναι αργά.
Α.Χ.

Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Ασεβέστατοι “άρχοντες” πολεμούν την Πατρίδα και την Πίστη

Τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν εικονικό βομβαρδισμό στη Λήμνο, κοντά στη βάση της πολεμικής αεροπορίας. Και στα ΜΜΕ το ίδιο μότο πάντα: "Αμέσως απογειώθηκαν τα ελληνικά μαχητικά και αναχαίτισαν τα τουρκικά".  Τι θα γίνει όμως αν υπάρξουν κανονικές συνθήκες και τα τουρκικά κτυπήσουν αιφνιδιαστικά την κοντινή αεροπορική βάση; Τότε ποιος θα απογειωθεί; Και τα δευτερόλεπτα παίζουν ρόλο σε μια αιφνιδιαστική επίθεση και κατάληψη εδάφους. Γιατί άραγε επιτρέπουμε στην τουρκική αεροπορία να αλωνίζει στο Αιγαίο, να μελετά, να στοχοποιεί και να εκπαιδεύεται σε πραγματικό χρόνο και χώρο πάνω σε ελληνικούς στόχους; Θα το επέτρεπε ποτέ αυτό ένα κράτος που σέβεται τον εαυτό του και θεωρεί ότι ασκεί εθνική κυριαρχία; Ακόμα και η Κύπρος καλεί σε διεθνή άσκηση στο χώρο που έχει δεσμεύσει η Τουρκία για έρευνες του BARBAROS. Κι εμείς, μόνο να μην πάθει τίποτα το κομματικό κράτος προσέχουμε.
Ν.Γ.

“Τραγωδία” για τους Mykonians Βορίδη και Γεωργιάδη: Τους σηκώσαν από τις ξαπλώστρες για να κάνουν δήθεν αντιπολίτευση