Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Κάλεσμα Κουρουμπλή προς το κλεφτοΠασόκ: Ελάτε μαζί μας σύντροφοι, έχει υπουργεία για όλους!

Συντονισμένος στην γραμμή Φίλη, της κομματικής φυλλάδας "Αυγή" και στελεχών του Σύριζα που θέλουν διαζύγιο με τους Ανέλ και συμπόρευση με το κλεφτοΠασόκ είναι ο Πασοκοαναθρεμμένος κουρουμπλής.

Ο υπουργός Ναυτιλίας του Σύριζα, παίρνοντας την σκυτάλη από την "Αυγή" στο διπλάρωμα του κλεφτοΠασόκ δήλωσε πως «όσοι πιστεύουν ότι αυτά που είπε με το άρθρο του ο Κώστας Λαλιώτης δεν τους αφορούν πλανώνται πλάνην οικτράν. Ο Λαλιώτης έστειλε το μήνυμα και είναι ξεκάθαρο: «Δεν μπορεί η παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να γίνει δεκανίκι της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής του κ. Μητσοτάκη.
Η μόνη επιλογή της πρέπει να είναι ένα μεγάλο ριζοσπαστικό αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».
Με αυτές τις δηλώσεις ο Κουρουμπλής και θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τα πιο ταπεινά και "φιλοΑντρεϊκά" συναισθήματα των Πασόκων, κάνει κάλεσμα στους παλιούς του συντρόφους να μοιραστούν μαζί την κουτάλα της εξουσίας. Υπουργεία έχει για όλους!
Το σενάριο αλλαγής κυβερνητικού εταίρου είναι υπαρκτό για τον Σύριζα, καθώς η λογική της προοδευτικής συγκυβέρνησης βρίσκει ευήκοα ώτα στο κομματικό μαντρί των κρατικοδίαιτων πασόκων. Εξάλλου, η μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων του Σύριζα είναι παλιοί πασόκοι με κοινές εθνομηδενιστικές αντιλήψεις, άρα για το ίδιο εσμό μιλάμε!
"Οργισμένη" απάντηση στην πρόταση Κουρουμπλή έδωσε βέβαια ο "πολύς" Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος δήλωσε: "..Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πολιτικές του θα επαναφέρει τη ΝΔ και το νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη, μην ψάχνει συνενόχους. Το ΠΑΣΟΚ η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει μια επιλογή, την δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές...».
Μεγάλη μπουκιά φάε σύντροφε, γιατί πρώτον το κλεφτοΠασόκ ούτε δεύτερη ούτε τρίτη θέση θα φτάσει ποτέ και δεύτερον, όταν γίνει η πρόταση για "προοδευτική συγκυβέρνηση" θα ποδοπατηθείτε μπροστά στις εισόδους των υπουργείων για το ποιος θα πρωτοκάτσει στην καρέκλα!
Διαβάστε επίσης: Η κομματική φυλλάδα του Σύριζα, “Αυγή” αποθεώνει τον Λαλιώτη για... τα μάτια του κλεφτοΠασόκ