Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Αγαπητέ κύριε Μιχαλολιάκο, Λίγο πριν από την έναρξη του νέου σχολικού έτους αγωνιώ για το τι σχολείο θα βρει η κόρη μου, η οποία θα πάει στην έκτη δημοτικού. Σχολείο χωρίς έπαρση σημαίας, χωρίς εθνικό ύμνο, χωρίς προσευχή και εκκλησιασμό. Κάποιοι θέλουν να μας ξαναγυρίσουν στην εποχή της σοβιετικής ένωσης, του "πατερούλη" Στάλιν και των γκουλάγκ.
Εσείς πλέον έχετε απομείνει ως η τελευταία γραμμή άμυνας όλων των Ελλήνων που ακόμα ελπίζουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με τις αξίες της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας. Να σας έχει ο Θεός καλά και να σας δίνει δύναμη!
Στυλιανή Θ., Νεάπολη Θεσσαλονίκης

O επικεφαλής του ESM, Ρέγκλινγκ συγχαίρει τους Σύριζα-Ανέλ και λοιπούς μνημονιακούς για... τις υπηρεσίες τους!

Αγαπητοί φίλοι της Χρυσής Αυγής, Οι σκοπιανοί ανενόχλητοι έχουν κατακλύσει τους δρόμους και τις παραλίες της Μακεδονίας μας έχοντας προκλητικά αναρτημένα στα οχήματά τους το διακριτικό "ΜΚ". Και όλα αυτά υπό την προκλητική αδράνεια των αστυνομικών και δικαστικών αρχών του ελληνικού κράτους. Μέχρι πού θα φτάσει ο κατήφορος αυτών που μας κυβερνούν; Συνεχίστε τον καλό αγώνα σας για την προάσπιση των δικαίων του Έθνους μας και για την Μακεδονία μας.
Γιάννης Λ., Λιτόχωρο Πιερίας

Σε απόγνωση 250 χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι λόγω των υπέρογκων αναδρομικών ασφαλιστικών εισφορών

Αποδόμηση του έθνους και εθνική άμυνα μαζί δεν γίνεται! Η κατάρρευση της εθνικής άμυνας είναι προ των πυλών. Καλά τα παχιά λόγια του Καμμένου, αλλά τα έργα δυστυχώς δεν υπάρχουν για την πολιτική ηγεσία. Ευθύνεται το δίδυμο των υπουργών Άμυνας; Οι συνεργάτες των υπουργών; Το υπουργείο Οικονομικών; Ο πρωθυπουργός; Το σίγουρο είναι ότι οι μνημονιακές επιλογές των νυν και πρώην κυβερνώντων έχουν φτάσει την εθνική άμυνα σε πολύ δυσχερή θέση με αποτέλεσμα όχι μόνο την ανυπαρξία προμήθειας νέων και αναγκαίων οπλικών συστημάτων αλλά και τη δυσκολία συντήρησης των υπαρχόντων τα οποία λειτουργούν ακόμη χάρη της αυτοθυσίας των στελεχών των Ε.Δ. Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει εξ αρχής να εξαιρεθεί η εθνική άμυνα από τα μνημόνια και τις περικοπές χωρίς όμως να εισακουστεί από τα εδώ ενεργούμενα της διεθνούς τοκογλυφίας. Ούτε μια σφαίρα λιγότερη για τις Ένοπλες Δυνάμεις ακούστηκε εντός της βουλής από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Χρυσή Αυγή για να δημιουργηθεί μια Ελλάδα που να προκαλεί σεβασμό στους φίλους και φόβο στους εχθρούς!
Ν.Π.

Ύπουλη μεθόδευση ΝΑΤΟ πίσω από την αλλαγή της βουλγαρικής πολιτικής ρότας για τα Σκόπια