Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Με την Χρυσή Αυγή στην Εθνική Πρωτοπορία, κόβουμε το νήμα της μνημονιακής σκλαβιάς

Έχοντας το στίγμα του «καρπαζοεισπράχτορα», οι συριζαίοι εμφανίζονται σαν δαρμένα σκυλιά, τα οποία κλαψουρίζουν και παραπονιούνται. Εμείς, λένε, ικανοποιήσαμε στο έπακρο όλες τις υποχρεώσεις που αναλάβαμε. Επομένως, πρέπει και οι εταίροι και οι δανειστές  να ανταποκριθούν στις δικές τους. Ανεξαρτήτως του ότι τις ψευτομαγκιές του (καθόλου μακρινού) παρελθόντος τις έχουν διαδεχθεί πλέον αυτού του είδους τα κλαψουρίσματα, το συμπέρασμα είναι ότι επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει τίποτα στην πορεία διαχείρισης της μνημονιακής πολιτικής. Ακόμη και αυτό το θλιβερό και ανάξιο ύφος των νυν κυβερνώντων αποτελεί μια μέθοδο προπαγάνδας και προσπάθειας χειρισμού του Ελληνικού Λαού και όχι προσπάθεια αληθούς σκληρής διαπραγμάτευσης με τους διεθνείς τοκογλύφους.

Σ’ αυτό το μέτωπο η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση έχει αποκτήσει πλέον την απαραίτητη εμπειρία και πλέον γνωρίζει εκ των προτέρων ποια είναι τα περιθώριά της. Απλά, οι εκφραστές της δεν μπορούν να συμπεριφερθούν με τον κυνισμό ενός Μητσοτάκη (πατρός) ή ενός Σημίτη, παραδεχόμενοι εκ των προτέρων δημόσια τα ανύπαρκτα περιθώρια που έχουν. Μπορεί το στυλ πολιτικής τους να είναι διαφορετικό, η ουσία όμως παραμένει πάντοτε η ίδια.
Από την στιγμή που οι εκάστοτε εναλλασσόμενες μεταπολιτευτικές και μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν φετιχοποιήσει την θέση «παρία» της Ελλάδας στην Ευρωζώνη των κεφαλαιοκρατών και την δικτατορία του ευρώ, ο μονόδρομος της υποδούλωσης είναι δεδομένος. Όλο το πολιτικό, εκδοτικό και οικονομικό φάσμα του «συνταγματικού τόξου» έχει δώσει μεσσιανικό χαρακτήρα σ’ αυτά ακριβώς τα οποία αφαιρούν την Εθνική μας Κυριαρχία, απομυζούν την δημόσια περιουσία της Χώρας και φτωχοποιούν τον Ελληνικό Λαό.
Υπάρχει ένα διαχρονικό και υπερκομματικό νήμα το οποίο συνδέει την πολιτική όλων αυτών των υποτακτικών κυβερνήσεων.
Ένα νήμα το οποίο δεν έσπασε ούτε σε ένα σημείο, ούτε για μια στιγμή, και δεν προέκυψε ως ένα «τυχαίο φαινόμενο» ή ως προϊόν των σχέσεων των κυβερνήσεων. Αντιθέτως, αποτελεί το αναμενόμενο προϊόν των σχέσεων συνειδητής εξάρτησης των διαφόρων κατά καιρούς ελληνόφωνων συνεργατών των εξουσιαστών της Ελλάδας. Η απαλλαγή από τις βαριές αλυσίδες της μνημονιακής σκλαβιάς συνεπάγεται το κόψιμο αυτού του νήματος, κάνοντας πρακτική πολιτική εφαρμογή την ρήση «οι γόρδιοι δεσμοί δεν λύνονται, κόβονται».
Με Μαχητική Πολιτική Πρωτοπορία το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κάθε Συνειδητοποιημένος Έλληνας ας συμμετάσχει Ενεργητικά και Ευεργετικά στον Έντιμο και Νόμιμο αυτόν Αγώνα, για την Απελευθέρωση του Έθνους των Ελλήνων!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ