Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Κατά την γνώμη μου αυτή ήταν μία από τις πιο τραγικές ειδήσεις εσχάτως. Ζητούνται κάτοικοι χριστιανοί από Λίβανο και Συρία για να πυκνώσουν τον πληθυσμό των Αντικυθήρων. Αν λάβουμε υπ' όψιν ότι σε πολλά χωριά τον χειμώνα οι μισοί κάτοικοι είναι αλβανοί, καταλαβαίνει κανείς ποιά είναι η μελλοντική εικόνα του πληθυσμού της χώρας. Το δημογραφικό πρόβλημα της Πατρίδας μας είναι το σημαντικότερο των προβλημάτων μας. Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία, σύντομα η πατρίδα μας δεν θα έχει καμία σχέση με αυτήν που ξέραμε.
Α.Κ.

Γ. Λαγός προς ΠΑΣΟΚ: Επιστρέψτε τα κλεμμένα στον Ελληνικό Λαό! ΒΙΝΤΕΟ

Είναι αδύνατον να αλλάξει και να μεταβληθεί, επί το θετικότερο, η κατάσταση της χώρας, όσο ισχύει η εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας στους ξένους πιστωτές, επαίσχυντη και εθνοπροδοτική πράξη η οποία έγινε δια της υπογραφής των Μνημονίων... Και αυτό, διότι ξένα κέντρα αποφάσεων θα νομοθετούν και θα αποφασίζουν για εμάς, ερήμην ημών. Η μόνη συνεπής πολιτική δύναμη λόγων και έργων που μπορεί να εγγυηθεί την πολιτική κάθαρση της πατρίδας μας είναι η Χρυσή Αυγή.
Γ.Χ.

Ελένη Ζαρούλια προς συριζαίους: Υφαρπάξατε την ψήφο των Ελλήνων με ψέμματα! Σκοπός σας ο αφελληνισμός της χώρας - BINTEO

Για όσους δεν μπορούν να κατανοήσουν για ποιο λόγο η Ελλάδα έχει πέσει στα μνημόνια και στο ΔΝΤ, για ποιο λόγο οι ξένες εταιρείες σκίζονται για να αγοράσουν περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα και την ίδια στιγμή οι Έλληνες ή τα ξεπουλάνε μπιρ-παρά ή απλά τους τα παίρνει το σύστημα, θα πω ένα μόνο. Η θέση που σήμερα βρίσκεται ο χώρος που ονομάζεται ακόμα Ελλάδα είναι απολύτως απαραίτητος για την ενεργειακή επάρκεια της Ευρώπης και κυρίως για τις χώρες του λεγόμενου προτεσταντικού τόξου, είτε με τα αποθέματα που βρίσκονται στην περιοχή ευθύνης της είτε ως αγωγός διέλευσης των ρώσικων και αραβικών κοιτασμάτων, δηλαδή του 80% των παγκόσμιων αποθεμάτων ενέργειας. Αυτό μπορεί να εξηγήσει πολύ απλά γιατί εκτός από την Ελλάδα γονάτισαν και την Κύπρο και επίσης για ποιο λόγο δημιούργησαν τον πόλεμο στην Συρία. Κάποιος - κάποιοι πολύ απλά θέλουν να ελέγξουν τα παγκόσμια αποθέματα ενέργειας και σε αυτό τον στόχο τους κομβικό ρόλο παίζει η Ελλάδα και δευτερευόντως η Κύπρος (λόγω θέσης και μεγέθους), η αξία της "επένδυσης" θα μπορούσε να αποτιμηθεί σε εκατοντάδες τρισεκατομμύρια δολάρια που "αγοράζονται" ήδη με κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Εν ολίγοις ξοδεύοντας το πολύ 50 δισ. δολάρια θα έχουν μια περιουσία που μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και το ΑΕΠ των ΗΠΑ, θα υπερβεί δηλαδή τα 13 τρισ. δολάρια. Αυτό που χρειάζεται η πατρίδα μας σήμερα είναι μια Εθνική κυβέρνηση, η οποία θα εκμεταλλευτεί με τις κατάλληλες συμφωνίες τον ορυκτό μας πλούτο, προς όφελος των Ελλήνων και όχι των ντόπιων και ξένων συμφερόντων. Αυτό μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το εγγυηθεί!
Λ.Π.
Δίωξη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και απάτη σε εταιρεία του Μπόμπολα!