Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ηλίας Παναγιώταρος: Πιστός υπηρέτης των διεθνών τοκογλύφων ο Σύριζα - Πνέει τα λοίσθια η Ευρώπη των τραπεζιτών! ΒΙΝΤΕΟ

Στην επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων μίλησε ο βουλευτής Β’ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος όπου και στηλίτευσε την υποκριτική στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όπου από σφόδρα αντιμνημονιακή έχει γίνει πλέον πιστός υπηρέτης των διεθνών τοκογλύφων.
Πιο συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πνέει τα λοίσθια και η διάλυσή της είναι πλέον δεδομένη, οπότε και θα αναδυθεί η Ευρώπη των Λαών και των Πατρίδων, με τα ευρωπαϊκά κράτη να ανακτούν την εθνική τους κυριαρχία.

Τα τελευταία χρόνια η Ε.Ε. έχει αναδειχθεί σε ουραγό των πολυεθνικών, συνάπτει ζημιογόνες συμφωνίες για τους Ευρωπαίους πολίτες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την CETA, νομοθετεί υπέρ των λαθρομεταναστών και ουσιαστικά δρα κατά των γηγενών κατοίκων. Παράλληλα, η ενδεχόμενη ένταξη της τουρκίας και την αλβανίας, καταδεικνύει τον δρόμο που έχει πάρει η Ε.Ε., οπότε και η παραμονή της Ελλάδας σε αυτήν σε καμία περίπτωση δεν κρίνεται επωφελής.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος σημείωσε ότι η θέση της Ελλάδας κρίνεται ακόμη πιο δυσμενής, ιδιαιτέρως αν ληφθεί υπόψη ότι όλες οι χώρες λαμβάνουν μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, κλείνοντας τα σύνορα τους, εκτός από την Ελλάδα, όπου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εμμένει στην πολιτική των «ανοιχτών συνόρων».
Μάλιστα, ο ευθύς και ορμητικός λόγος του βουλευτή σχετικά με τις παρεμβάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην εθνική μας κυριαρχία, προκάλεσε την αντίδραση από την πλευρά του προέδρου της βουλής Βούτση, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να προβεί σε επιχειρήματα ουσίας και κατέφυγε σε γενικολογίες, ανίκανος να αντιμετωπίσει την επιχειρηματολογία του Ηλία Παναγιώταρου.