Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Star Βορείου Ελλάδος: Πρώτα οι Έλληνες! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" στο Star Βορείου Ελλάδος.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σχολίασε αρχικά τις τελευταίες βομβιστικές επιθέσεις με την αποστολή δεμάτων, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει πολιτική βούληση για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, γιατί προέρχεται από την μήτρα της αριστεράς.

Για τις εκλογές στην Ολλανδία σημείωσε πως η κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει σκληρά μέτρα κατά της Τουρκίας υπό τον φόβο της ανόδου του Βίλντερς, που είναι κατ΄ ουσίαν νεοφιλελεύθερος.
Για τα εθνοκτόνα Μνημόνια τόνισε πως η Χρυσή Αυγή συντάσσεται με την γνώμη του Ελληνικού Λαού που αντιτίθεται στην εφαρμογή τους και επιθυμεί την απαλλαγή από αυτά.
Επανέλαβε πως τα Μνημόνια εκχωρούν εθνική κυριαρχία και γι΄ αυτό πρέπει άμεσα να καταργηθούν.
Για το μείζον ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού τόνισε πως η θέση του Λαϊκού Συνδέσμου παραμένει αταλάντευτη και πως η μόνη λύση είναι το κλείσιμο των συνόρων και η επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στις πατρίδες τους. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: "Πρώτα οι Έλληνες"!
Επισήμανε πως οι εκλογές δεν φαίνονται στον ορίζοντα, από την στιγμή που η κυβέρνηση υπογράφει όλα τα επώδυνα μέτρα και η δήθεν αντιπολίτευση Νέα Δημοκρατία δηλώνει πως θα τα εφαρμόσει!
Τέλος, κάλεσε όλους τους Έλληνες πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στην μεγάλη πολιτική εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη ενάντια στην "νέα τουρκοκρατία".