Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Απορώ τι Εθνική γιορτή θα εορτάσουν σε λίγες ημέρες όλοι αυτοί οι προδότες. Εγώ και όσοι Έλληνες ψηφίζουμε την Χρυσή Αυγή είμαστε περήφανοι για την εκπροσώπησή μας σε μια ανθελληνική βουλή. Για αυτό το λόγο θα ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή και σήμερα και αύριο και πάντα. Ζήτω η Νίκη!
Με Τιμή Ιωάννης Π. Λογιστής, Αθήνα

Χρίστος Χρίστου: Μια τροπολογία και το πραγματικό πρόσωπο της τουρκίας

Παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού χθες. Χρόνια πολλά σε όσους έχασαν "φίλους", δουλειά, οικογένεια, την ζωή τους ολόκληρη λόγω φρονήματος. Χρόνια πολλά σε αυτούς που βιώνουν το ρατσισμό σε ουρές του ΟΑΕΔ, του ΑΤΜ και που πεινάνε χωρίς να υπάρχει διέξοδος μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα...
Μαρία 

Οι “αλληλέγγυοι” Συριζαίοι δεν κοινοποιούν τις αιτήσεις ασύλου λαθρομεταναστών που έχουν απορριφθεί, για να τους κρατήσουν!

Δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες εξοντώνουν οικονομικά και βιολογικά τους Έλληνες και θα το είχαν καταφέρει, αν δεν στεκόταν εμπόδια στα βρώμικα σχέδια τους η Χρυσή Αυγή. Αυτό είναι ανάπτυξη. Ο «δείκτης» οικονομικής εξαθλίωσης των νοικοκυριών αυξάνεται. Αυτό είναι ανάπτυξη. Χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν και εξακολουθούν να κλείνουν καθημερινά. Αυτό είναι ανάπτυξη. Δεν παράγουμε τίποτα, παρά μόνον ψέματα. Αυτό είναι ανάπτυξη. Και τα ΜΜΕ, σταμάτησαν να αναφέρουν τις αυτοκτονίες. Αυτό είναι ανάπτυξη. Τα παιδιά των λαθρομεταναστών, είναι καλοδεχούμενα. Και αυτό είναι ανάπτυξη. Τελικά, δεν ενδιαφέρει κανέναν από τους «σωτήρες» μας η φτωχοποίηση, η εφιαλτική πραγματικότητα και η κινεζοποίηση της μεσαίας τάξης. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να τους σταματήσει!
Σ.Μ.

“Συνέχεια του μνημονιακού κράτους” λέγεται στην γλώσσα της ψευτοδεξιάς το προσκύνημα στους τοκογλύφους δανειστές