Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Τρέμουν την λαϊκή οργή: Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε η Δούρου για το «προσφυγικό» αποκλείοντας την «Ελληνική Αυγή»

   
Σήμερα Δευτέρα 29/2 η Περιφερειάρχης Αττικής κα Δούρου συγκάλεσε εκτάκτως και στα μουλωχτά σύσκεψη της περιφέρειας Αττικής με τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων (πλην της Ελληνικής Αυγής) με αντικείμενο τις ραγδαίες εξελίξεις στο «προσφυγικό» ζήτημα, αλλά και για την αρωγή της Περιφέρειας στις εθνοκτόνες αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , οι οποίες έχουν και την ανοχή των υπολοίπων κομμάτων «του συνταγματικού τόξου» πλην της Χρυσής Αυγής.
Όλως τυχαίως σε αυτή την συνάντηση δεν εκλήθη ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» Παναγιώταρος Ηλίας, ο οποίος εκπροσωπεί την Χρυσή Αυγή, ενώ το αρμόδιο γραφείο της περιφερειάρχη από το οποίο ζητήσαμε εξηγήσεις δήλωσε αναρμόδιο να μας απαντήσει!!! (σφύριζαν κλέφτικα…). Είναι τόσος δε ο πανικός τους για την παράταξη μας όπου ενημέρωση δεν υπήρχε ούτε προς τους υπαλλήλους που εργάζονται στο κεντρικό κτήριο της περιφέρειας όπου έγινε και η εν λόγω συνάντηση.

Είναι προφανές πως συνεχίζεται η αήθης τακτική της περιφερειακής αρχής να αγνοεί συστηματικά την παράταξη μας με προκλητικό τρόπο ενάντια σε κάθε αρχή αντικειμενικότητας, ισονομίας και δημοκρατίας (που τόσο πολύ την επικαλούνται).
Καλό είναι να θυμούνται οι εμπνευστές τέτοιων Σταλινικών μεθοδεύσεων πως με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο ουσιαστικά αγνοούν τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας κατέστησαν τέταρτη πολιτική δύναμη ανάμεσα σε 10 συνδυασμούς που εξελέγησαν στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, καθώς και πολλών άλλων που δεν εξελέγησαν.
Το μεγαλύτερο ατόπημα της κα. Δούρου δεν είναι οι διαλυτικές ως προς την συνοχή του Έθνους και του κράτους αποφάσεις της αλλά το ότι λειτουργούν με αντιδημοκρατικό Σταλινικό τρόπο και με μεθοδολογία κρυφής ατζέντας και αποκλείουν ένα νόμιμα εκλεγμένο συνδυασμό (όποιος κι αν είναι αυτός).
Καταγγέλουμε την παράταξη της πλειοψηφίας, καθώς και τις υπόλοιπες παρατάξεις του αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου» για παραβίαση των αυτονόητων θεσμικών κανόνων και προσπαθειών απαξίωσης του συνδυασμού μας και δηλώνουμε για πολλοστή φορά πως θα συνεχίσουμε, παρά τον πόλεμο και την απομόνωση, τον νόμιμο πολιτικό αγώνα μας συνεπείς και με σεβασμό στους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν.
Ας σταματήσουν κάποια στιγμή τα υποκριτικά κηρύγματα ήθους και δημοκρατίας από την «πρώτη φορά αριστερά» διότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξευτελίζονται τελικά οι ίδιοι και οι θλιβεροί συνοδοιπόροι τους από τις απανωτές κυβιστήσεις μεταξύ λόγων και έργων τους.
Καταγγέλουμε την κα. Δούρου και την παράταξη της ότι σε συνδυασμό με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιούν την κρυφή ατζέντας τους η οποία έχει σαν στόχο τον εθνολογικό και θρησκευτικό διαμελισμό της Ελληνορθόδοξης Πατρίδος μας και την ταχύτερη Ισλαμοποίηση της κόντρα στους νόμους και το Σύνταγμα των Ελλήνων.
Η Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Αττικής, οι παρατάξεις της Ελληνικής Αυγής σε Περιφέρειες και Δήμους, καθώς και ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι οι μόνοι θεματοφύλακες, το τελευταίο ανάχωμα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Ας το καταλάβουν επιτέλους όλοι!
«Ελληνική Αυγή για την Αττική»
Ηλίας Παναγιώταρος