Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΒΙΑ


Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Της κακομοίρας γίνεται στο κυβερνητικό επιτελείο, μιας και το λαθρομεταναστευτικό τούς έκατσε πολύ βαρύ στο στομάχι. Με απεγνωσμένες κινήσεις, άνευ σχεδιασμού και απίστευτης προχειρότητας, προσπαθούν όπως-όπως οι κυβερνώντες να στεγάσουν όσους παράτυπα μπήκαν στη Χώρα μας. Μιλούν για κίνδυνο εγκλωβισμού 20.000 από δαύτους, τη στιγμή που έγκυρες πληροφορίες κάνουν λόγο για άνω των 100.000 ατόμων. Με τα σύνορα βορείως της Χώρας μας κλειστά, και με τις ροές εξ’ ανατολών να εντείνονται αντί να μειώνονται, πολύ φοβάμαι ότι οι μελλοντικά  75.000 χιλιάδες εγκλωβισμένοι για τους οποίους κάνουν λόγο οι κυβερνώντες, θα φαίνεται αστείο νούμερο μπροστά στη λαίλαπα που θα κατακλίσει την Πατρίδα μας.

Ήδη οι πρώτες καταστροφές σε εγκαταστάσεις που πρόκειται να μεταβληθούν σε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών συνέβησαν χθες στα Γιαννιτσά. Φυσικό και επόμενο να υπάρξουν τέτοιες αντιδράσεις όταν προσπαθούν να εγκαταστήσουν μέσα σε κατοικημένες περιοχές αλλοδαπούς. Οι αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες είναι μικρής ισχύος, μιας και ο αποσβολωμένος Ελληνικός λαός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Και θα συνεχίσει να κοιμάται μιας η προπαγάνδα και ο αποπροσανατολισμός κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Τα hot-spot θα γίνουν, και όπως ακούγεται, θα είναι διάσπαρτα σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Όπου υπάρχει άδειο κρατικό κτίριο, είτε είναι στρατόπεδο, είτε αποθήκη του οργανισμού καπνού, είτε εγκαταλειμμένο νοσοκομείο, θα γίνει χώρος στέγασης αλλόφυλων. Βέβαια, μόνο προσωρινά δεν θα είναι αυτά, μιας και οι ανίδεοι που μας κυβερνούν δεν φημίζονται και τόσο για την σπιρτάδα και την αποφασιστικότητά τους. Μη σας κάνει εντύπωση λοιπόν τους καλοκαιρινούς μήνες, εκεί που κάθεστε στη βεράντα σας να νιώθετε μάτια να σας παρακολουθούν, να ακούτε από το πλησίον κτίριο άναρθρες κραυγές που μάλλον θα ονομάζονται θρησκευτικές υποχρεώσεις, και τέλος πάντων να έχετε την εντύπωση ότι το σπίτι σας δεν βρίσκεται εντός της Ελληνικής επικράτειας. Και να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα θα λέγαμε, πάλι καλά. Είναι αληθές ότι πλήθος αλλοδαπών που διαβιούν παράνομα στη Χώρα μας, έχουν διαφορετικές αντιλήψεις για την ανθρώπινη τιμή, αξιοπρέπεια και ζωή, απ’ ότι έχουμε εμείς οι Έλληνες. Νωπά είναι σε όλους μας τα παραδείγματα προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που συνέβησαν σε ευρωπαίες στις βόρειες χώρες της Ευρώπης. θα αναφερθώ σε περιστατικό που το βίωσα τις προάλλες. Τρείς αλλόφυλοι περπατούσαν στο πεζοδρόμιο, μπροστά από το κατάστημά μου. Στο απέναντι πεζοδρόμιο, με κατεύθυνση αντίθετη των αλλοφύλων, περπατούσε μία κοπέλα φορώντας μάλιστα μίνι. Οι τρείς ξένοι σταμάτησαν να περπατούν, και τα βλέμματα τους δεν «άφησαν» την κοπέλα, ώσπου αυτή χάθηκε στο βάθος του δρόμου. Είναι αλήθεια ότι άλλοι πολιτισμοί, γυναικείο αστράγαλο να δούν «γυμνό» αναταράσσονται τα γενετήσια ένστικτά τους με «αλλοπρόσαλλο» τρόπο.   
Τα «καλύτερα» που έχουμε να περιμένουμε από τους λαθρομετανάστες είναι μπροστά μας. Οι κυβερνώντες μας νυν και πρώην,  πιστεύουν ότι, ψηφίζοντας αντιρατσιστικούς νόμους θα καταστήσουν δυνατή τη συμβίωση Ελληνικού και μουσουλμανικού στοιχείου. Η ιστορική αλήθεια απέδειξε ότι, από τη μάχη του Μάτζικερτ μέχρι και την επανάσταση του 1821, η συμβίωση των δύο πολιτισμών δεν υπήρξε ποτέ δυνατή.
Ας γνωρίζουν καλά όλοι αυτοί που μας τους κουβάλησαν εδώ μέσα ότι, κανένας αντιρατσιστικός νόμος και καμία νομοθεσία δεν μπορούν να «νομιμοποιήσουν» και να εξισώσουν τα «πιστεύω» των αλλόφυλων, με τις αρχές και τις αξίες που διέπουν τους Έλληνες.