Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Κύριοι, χθες το μεσημέρι αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω το μετρό. Στον σταθμό του Συντάγματος αντίκρισα ένα πραγματικό αίσχος! Ουρές, χαλασμένα μηχανήματα με ιδιόγραφες σημειώσεις για την χρήση των μηχανημάτων, σπασμένα τουρνικέ και γενικά μια εικόνα εγκατάλειψης. Το μετρό που ήταν το στολίδι της Αθήνας το έχουν παρατήσει στην τύχη του.
Οι τοίχοι από την βρωμιά έχουν γίνει γκρι. Ακριβώς αυτή είναι και η εικόνα της Ελλάδας των ψευτοδημοκρατών. Όλα παρατημένα στην τύχη τους και η χώρα πλέον είναι τριτοκοσμική. Μόνο ντροπή γι' αυτούς που μας κατάντησαν έτσι. Ελπίζω σύντομα να αναλάβετε εσείς να ξεβρωμίσει ο τόπος στην κυριολεξία.
Ορέστης Λ.
Ό,τι θέλει κάνει ο “Ρουβίκωνας”: Επανακατέλαβε το γραφείο του (!) στην Φιλοσοφική
Η νεολέρα ΣΥΡΙΖΑ πήγε με πανό στο Εφετείο που έγραφε η "Χρυσή Αυγή στην φυλακή". Τα συριζόπαιδα των κολεγίων και των ιδιωτικών σχολείων που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο για δείγμα ζητούν από τους δικαστές να μας φυλακίσουν. Να ζητήσουν να φυλακιστεί κανένας πασόκος ή νεοδημοκράτης που έκλεψαν μέχρι και το μεδούλι του Έλληνα όμως δεν μπορούν ή να ζητήσουν να φυλακιστούν οι υπεύθυνοι ανεύθυνοι συριζαίοι για τους 100 που κάηκαν στο Μάτι ή αυτούς που πνίγηκαν στον ύπνο τους στην Μάνδρα. Αν το έκαναν όμως αυτό τα βουτυρόπαιδα μπορεί να έμπαινε ο πατέρας τους στην φυλακή. Άεργοι είναι δεν είναι χαζοί. Αυτά τα ολίγα, περαστικά τους, η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει, τέλος!
Α.Ι.
Δημοψήφισμα στα Σκόπια: Η επόμενη ημέρα
Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι πληρώνω φόρους για να απολαμβάνω δημόσια ασφάλεια, περίθαλψη και παιδεία και αναγκάζομαι για όλα αυτά να πληρώνω ιδιώτες την ίδια στιγμή που οι παράνομα εισαχθέντες στην χώρα (είτε με την ιδιότητα του "πρόσφυγα" είτε του "μετανάστη") απολαμβάνουν όλα αυτά τα προνόμια δωρεάν και επιδοτούνται κιόλας. Σε όποιον υπεύθυνο να μιλήσεις γι' αυτό το ζήτημα σου απαντάει με ξύλινη γλώσσα "είναι γραμμή της ΕΕ και του ΟΗΕ". Είμαστε σοβαροί; Έχουμε γίνει αποθήκη "κατατρεγμένων", μας σκοτώνουν μέσα στα σπίτια μας, καταλαμβάνουν κτίρια, παρακωλύουν τις συγκοινωνίες και εμείς σαν κράτος τους αφήνουμε; Πρέπει να μπει ένα φρένο στην ασυδοσία αυτή που κάποιοι που πλουτίζουν από τις ΜΚΟ τεχνηέντως την έχουν βαφτίσει "αλληλεγγύη".
Νίκος Λ.
Υπό την προστασία της Άγκυρας τούρκοι τζιχαντιστές εισβάλλουν στην Ελλάδα