Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τιμή μας που μας αποκλείουν οι διαπλεκόμενοι νταβατζήδες των καναλιών

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος  ξεμπρόστιασε από βήματος της Βουλής την διαπλοκή πολιτικού συστήματος και καναλιών.
Αρχικά επισήμανε πως με το παρόν νομοθέτημα η κυβέρνηση δεν θα δώσει τέλος στην διαπλοκή όπως διατείνονταν, αφού ο πολιτικός κόσμος έχει υποταγεί πλήρως στους νταβατζήδες των καναλιών.
Οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες είναι λαϊκό αγαθό και εθνικό δικαίωμα και κανείς δεν μπορεί να αποκλείει από αυτές το 7% του ελληνικού λαού που στηρίζει την Χρυσή Αυγή.

Το ιδιοκτησιακό καθεστώς των καναλιών πρέπει να ελέγχεται και να μην ρυθμίζουν οι μεγαλοεργολάβοι του δημοσίου την πολιτική ζωή της χώρας.
Από ποιον ελέγχονται τα τσοντοκάναλα και οι εφημερίδες για τις "ροζ διαφημίσεις" και τα γνωστά "090"; Γιατί οι ιδιοκτήτες δεν πληρώνουν τα πρόστιμα του ΕΣΡ;
Έχουν ποτέ οι καναλάρχες δώσει λόγο για τα οικονομικά και τα πολιτικά τους χρέη; Με ποιο δικαίωμα διαμορφώνουν την γνώμη του ελληνικού λαού, όπως προσπάθησαν με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου όπου προπαγάνδιζαν συλλήβδην υπέρ του "Ναι".
Έχουν αποδοθεί ευθύνες για την προπαγάνδα υπέρ του χρηματιστηρίου, των Olympic Games και του Μνημονίου; Τι λεφτά έχουν πάρει για αυτά τα σκάνδαλα τα κανάλια;
Το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσει και να υπάρξει μια εκ βαθέων κάθαρση.
Κλείνοντας, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως είναι Τιμή μας να μας αποκλείουν οι διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι νταβατζήδες των καναλιών. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-timh-mas-pou-mas-apokleioun-oi-diaplekomenoi-ntabatzhde#ixzz3pNUFHDrb