Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΑΞΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ

Επτά ώρες περίπου κράτησε το συμβούλιο των αρχηγών του αντισυνταγματικού τόξου. Κάποιος που δεν γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις θα συμπέρανε για τη σοβαρότητα της καταστάσεως. Η κατάσταση είναι όντως σοβαρή, αλλά δεν δικαιολογεί και τις τόσες ώρες που καταναλώθηκαν. Τι βγήκε τελικά από την παραπάνω συνάντηση; Απολύτως τίποτε. Για να καταλάβετε την γελοιότητα του όλου θέματος, ακούστε να δείτε τι ειπώθηκε από δημοσιογράφο σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή της τηλεόρασης, και ώρα περασμένες έξι. Είπε ο Κουτσούμπας «αφού δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε, τι με κρατάτε εμένα εδώ;».  Εδώ βλέπουμε την αδιαλλαξία αλλά κα το υπεροπτικό ύφος που διακατέχει τους λεγόμενους ευρωπαϊστές. Η εμμονή τους με την καρέκλα της εξουσίας έχει καταφέρει καίρια πλήγματα στις πλάτες της Ελληνικής κοινωνίας.
Δεν υπήρχε περίπτωση λοιπόν να μην έδιναν έγκριση στον Τσίπρα να συνεχίσει το καταστροφικό τους έργο. Φανταστείτε ότι δεν συμφώνησαν ούτε για εθνική ομάδα διαπραγματεύσεων, βγάζοντας έτσι, η αντιπολίτευση την ουρά της απ’ έξω. Φρόντισε όμως και ο Τσίπρας να διατυμπανίσει σε όλη την επικράτεια, αλλά και στας Ευρώπας, ότι συμφώνησε με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι σύντομα θα έχουμε εκλογές. Λένε επίσης ότι τα μέτρα που θα μας στείλουν οι ευρωπαίοι με τον Τσίπρα, θα αγγίζουν τα 13 ΔΙΣ ευρώ. Οπότε το μόνο που είναι σίγουρο ότι έβγαλε η συνάντηση των ολετήρων του έθνους, είναι η καταδίκη τους στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Ουδείς εξ αυτών δεν θα έχει περιθώρια να δικαιολογηθεί. Ορθά έπραξε και ο αρχηγός μας και δεν έλαβε μέρος στην παραπάνω κωμωδία. Τα καλύτερα έπονται συναγωνιστές. Όντος θα είναι δυσκολότερη η κατάσταση που θα διαμορφωθεί για όλους μας, αλλά στο τέλος υπάρχει ελπίδα με ονοματεπώνυμο. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!