Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η θέση της Χρυσής Αυγής για την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης απορριμμάτων

  Οχι στην εκμετάλλευση των σκουπιδιών από «ιδιώτες»!

Επαναφέρουν το θέμα της εκμετάλλευσης των σκουπιδιών οι νταβατζήδες. Την ώρα που καταρρέουν τα πάντα, αυτοί συνεχίζουν το χρυσοφόρες δουλειές τους εις βάρος του Έλληνα δημότη και εργαζομένου. Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η κατασκευή ενός εργοστασίου επεξεργασίας στερεών απορριμμάτων στο Αγρίνιο ύψους 30,48 εκ ευρώ (για αρχή) και έχουν πέσει πάνω στο φιλέτο όλα τα κοράκια της εγχώριας διαπλοκής, Στέγγος – Ρούτσης – Μπόμπολας – Κόκαλης – Λάτσης – Λασκαρίδης – Περιστέρης.

 


  

Αν και το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων κρίνετε υπό προϋποθέσεις απαραίτητο για τη δημόσια υγεία, ο τρόπος με τον όποιο θα κατασκευαστεί εν καιρό μνημονίου, δεν είναι τίποτε άλλο από ένα σημείο στη μετατροπή της δημόσιας μεταχείρισης των απορριμμάτων σε ιδιωτική. Τα σκουπίδια, αποκομιδή και διαχείριση, είναι καθώς φαίνεται η μεγάλη μπίζνα του μέλλοντος.

  Ήδη ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος, σαν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος εν έτη 2011, είχε προειδοποιήσει και καταγγείλει στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων, τους νταβατζήδες και όλους όσους τους πατρονάρουν,  και αυτή φυσικά, παραμένει η θέση της Χρυσής Αυγής για το εν λόγο ζήτημα.

 

 Η αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων πρέπει να έχει δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα! 

Δείτε το βίντεο της ομιλίας του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στις 15-10-2011 που αφορά το θέμα.