Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο HighTV για την πολιτική επικαιρότητα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Πολυνίκη Τριγάζη στο High TV, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα.

Παρουσιάζοντας παράλληλα το πλούσιο συγγραφικό του έργο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνοντας την ύπουλη στάση της ΝΔ, καθώς και την δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα την σεβαστεί και θα την εφαρμόσει.
Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως ο ίδιος έχει δεσμευτεί με προσωπική επιστολή προς τους διεθνείς οργανισμούς πως όταν η Χρυσή Αυγή θα έχει την δύναμη, θα καταργήσει αυτήν την προδοτική συμφωνία.
Επισήμανε πως είναι αναγκαία μια σθεναρά εξωτερική πολιτική έναντι της Τουρκίας και ότι το ΝΑΤΟ δεν προστάτεψε ποτέ την Ελλάδα από την τουρκική απειλή.
Ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά πως ιδεολογία της Χρυσής Αυγής είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός, όπως έχει καθοριστεί από το συνέδριο του 1992.
Εξέφρασε την πεποίθησή του πως η απόφαση στην δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία τραβάει σε μάκρος, θα είναι αθωωτική, καθώς έχει αποδειχθεί η σκευωρία της κυβέρνησης Σαμαρά που έστησε το σαθρό κατηγορητήριο.
Επανέλαβε πως απέναντι στον ολοκληρωτικό αποκλεισμό και την φίμωση από τα ΜΜΕ, αλλά τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις των παρακρατικών, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει και θα πετύχει ακόμα μία εκλογική Νίκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές.
Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε τέλος πως η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται διαχρονικά για το συμφέρον του Ελληνικού Έθνους και να παραμείνει η Πατρίδα μας Ελληνική.