Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Βλέποντας τις φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Μακεδονία μου έρχεται στο μυαλό ένα παλιό τραγούδι που έλεγε "Πιο καλή η μοναξιά". Περισσότερος είναι ο κόσμος έξω από τις αίθουσες που τους βρίζουν για την προδοσία που έκαναν.
Η "αριστερά" της προδοσίας και της "προόδου" τρέχει να κρυφτεί σαν τον κλέφτη από το μένος των Ελλήνων και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πουθενά χωρίς τις ορδές των ΜΑΤ, εκείνων των ΜΑΤ που έβριζαν και λοιδορούσαν σε κάθε ευκαιρία. Δεν φταίνε αυτοί όμως, φταίνε οι αστυνομικοί που τους προστατεύουν. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας, τίποτα δεν έχει τελειώσει!
Λ.Ζ.
Τουρκικές προκλήσεις μπροστά στον Κατρούγκαλο: Ο Τσαβούσογλου μίλησε για “τουρκική μειονότητα” και ευχαρίστησε για τις προδοτικές δηλώσεις
Ετοιμάζουν νέα προδοσία οι συριζαίοι, στο Αιγαίο αυτή την φορά! Έχουν δικαίωμα οι τούρκοι στο Αιγαίο είπε ο Κατρούγκαλος. Από πού και ως έχουν δικαίωμα οι μογγόλοι στο Αιγαίο, που όλες οι πόλεις στην Μικρά Ασία είναι Ελληνικές και καταλήφθηκαν από τους τούρκους το 1922, αφού σφαγιάσθηκαν οι Έλληνες κάτοικοι και λεηλατήθηκαν οι περιουσίες τους. Πριν 100 χρόνια αυτές οι πόλεις ήταν Ελλάδα και οι προδότες πολιτικοί εκείνης της εποχής τις άφησαν στο έλεος του Κεμάλ, που μετά τον πρότειναν και για το Νόμπελ ειρήνης! Οι εχθροί του Ελληνισμού είναι διαχρονικοί και οι απόγονοι αυτών που πρόδωσαν την Μικρά Ασία στο τέλος ακόμα μας κυβερνούν. Ολική αντίσταση σε όλα τα μέτωπα με την Χρυσή Αυγή!
Κυριάκος Τ.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ: Δολοφονική επίθεση από παρακρατικούς κουκουλοφόρους εναντίον του Συναγωνιστή Ιωάννη Βουλδή
Τρομοκρατία και εγκληματικότητα στην Ευρώπη από τους αλλόθρησκους αλλοδαπούς και οι Ευρωπαίοι φοβισμένοι και "πολιτισμένοι" ματώνουν μέσα στην απάθειά τους. Τα "δημοκρατικά" ΜΜΕ σκούζουν για την απαγόρευση της οπλοκατοχής και τα μακελειά συνεχίζονται. Όχι μόνο είμαστε απροστάτευτοι από τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας, αλλά και άοπλοι την στιγμή που οι ορδές των λαθρομεταναστών οπλοφορούν με μαχαίρια, όπλα και εκρηκτικά. Όλη η Ευρώπη έχει παραδοθεί άνευ όρων και αιμορραγεί. Μόνη διέξοδος σωτηρίας η άνοδος των Εθνικιστικών κομμάτων σε όλη την Ευρώπη. Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή στης ευρωεκλογές για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη!
Κων/νος Α.
Του πέρασε του Μητσοτάκη: Αναστάλθηκε η συμμετοχή του κόμματος Όρμπαν στο ΕΛΚ