Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Μια απάντηση σε όλους τους μαρξιστές και φιλελεύθερους “κοσμοπολίτες” που αρνούνται την Ελληνική Φυλή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Θριαμβολογεί ο Αλέξης Τσίπρας για το ότι η χώρα μας αύξησε τον πληθυσμό της με λαθρομετανάστες, αλλά δεν είναι ο πρώτος. Υπάρχουν ουκ ολίγοι βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ., που επίσης πιστεύουν ότι το δημογραφικό πρόβλημα της Πατρίδας μας θα λυθεί με Αφρικανούς και Ασιάτες. Πρώτη το είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή η Μαριέττα Γιαννάκου στις αρχές της δεκαετίας του ’90.
Στην τελευταία ομιλία του λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας είπε: “Να θυμίσω ξανά ότι τη δεκαετία του ’90, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για το δημογραφικό η χώρα αύξησε τον πληθυσμό της κατά περίπου επτακόσιες χιλιάδες πολίτες, γεγονός που προέκυψε όμως κατά 97% από μετανάστες και μόλις κατά 3% από την υπεροχή των γεννήσεων έναντι των θανάτων εκείνη την περίοδο”.
Στην συνέχεια της ομιλίας του ξεκαθάρισε (και προχωρεί σε σχετική νομοθετική ρύθμιση!) ότι θέλει μια Ελλάδα των “ανοιχτών οριζόντων” με πολίτες διαφορετικών καταγωγών και παραδόσεων! Συγκεκριμένα μέσα στα πλαίσια του “αντιρατσιστικού” του παραληρήματος είπε: «Εμείς, λοιπόν, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για μια κοινωνία συμπεριληπτική, για μια χώρα που πρέπει να είναι πρότυπο συνύπαρξης και αλληλεγγύης, για μια χώρα που θα πρέπει να αγκαλιάζει τον πλούτο των παραδόσεων και των διαφορετικών καταγωγών, με δύο λόγια για την Ελλάδα των ανοιχτών οριζόντων, όπως άλλωστε τέτοια ήταν στις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της».
Βεβαίως ουδέποτε η Ελλάδα στις μεγάλες στιγμές της Ιστορίας της υπήρξε “πολυφυλετική”, όπως ισχυρίζεται ο Αλέξης Τσίπρας. Και την απάντηση σε όλα αυτά τα ανιστόρητα όχι μόνο των μαρξιστών, αλλά και των φιλελεύθερων αρνητών του Εθνικού Κράτους και της Φυλής, την δίνουν οι μεγάλοι Έλληνες μέσα από τους αιώνες με τα κείμενά τους. Όπως ο Ηρόδοτος, όπου ορίζει το Ελληνικό Έθνος κατ΄ αρχάς και πρώτα απ’ όλα ως Φυλή (όμαιμον).
Χιλιάδες χρόνια αργότερα ο Άγγελος Σικελιανός στο Πνευματικό Εμβατήριο γράφει τον στίχο “Εμπρός ομοαίματοι αδελφοί μου”. Ιδού, όμως, τι γράφει ο Ηρόδοτος στην Ιστορία του:
«Το ελληνικόν εόν όμαιμόν τε και ομόγλωσσον και θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα» (Ηρόδοτος, Ουρανία 144): «Υπάρχει και το Ελληνικό Έθνος από το ίδιο αίμα και με την ίδια γλώσσα, με κοινά ιερά των θεών και κοινές θυσίες και ήθη κοινά». Αλλά και ο Σωκράτης σύμφωνα με τους βίους φιλοσόφων έλεγε ότι χρωστάει χάρη στην τύχη γιατί γεννήθηκε Έλληνας και όχι βάρβαρος (“ὅτι Ἕλλην καὶ οὐ βάρβαρος”). Ακόμη ο Ευριπίδης στην Ιφιγένεια εν Αυλίδι αναφέρει: “Είναι φυσικό οι Έλληνες να εξουσιάζουν τους βαρβάρους, αλλά όχι το αντίθετο”.  “Βαρβάρων δ’ Ἕλληνας ἄρχειν εἰκός, ἀλλ’ οὐ βαρβάρους Ἑλλήνων.”
Όλοι αυτοί εάν ζούσαν σήμερα θα πήγαιναν από το κράτος του Τσίπρα είτε από το κράτος της Ν.Δ., κατηγορούμενοι με τον αντιρατσιστικό νόμο! Και αυτά πίστευαν οι Έλληνες όχι μόνο στην αρχαία εποχή, αλλά και στην εποχή του Βυζαντίου, κατά την οποίαν είχαν συνείδηση της καταγωγής τους και της διαφοράς τους με τους υπόλοιπους λαούς και τις φυλές και γράφει σχετικά γι’ αυτό ο αριστερός Νικόλαος Σβορώνος:  Νικολάου Σβορώνου «ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ – ΓΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ», σελίδα 67:«Το όνομα Έλλην αρχίζει να ξαναπαίρνει το διπλό του πολιτιστικό και εθνολογικό περιεχόμενο. Έλλην είναι όποιος μετέχει ελληνικής παιδείας και έχει ελληνική καταγωγή. Για άλλη μια φορά οι Βυζαντινοί λόγιοι χωρίζουν τον κόσμο σε Έλληνες και βαρβάρους».
Η Ιστορική Αλήθεια δυστυχώς δεν πρόκειται να σταματήσει όλους τους απάτριδες του λεγόμενου “λαϊκού κράτους” (μπολσεβίκους και λιμπεραλιστές), που θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες! Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουμε την καταστροφή του Έθνους μας, που απεργάζονται είναι να αγωνιστούμε σκληρά για να ξαναγίνει η Πατρίδα μας Κράτος Εθνικό, να ξαναγίνει μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή