Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Χθες στον Πειραιά προς πείσμα των αναρχοαριστερών που κάνουν πλάτες στον Τσίπρα μαζεύτηκαν εκατοντάδες πειραιώτες για να ακούσουν τον Αρχηγό και τους υποψηφίους για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Είχαν κλείσει όλες τις διόδους και σε όλο αυτό αρωγός τους η ΕΛ.ΑΣ. που αντί να αποκλείσουν αυτούς τους γραφικούς μπαχαλάκηδες απόκλεισαν την νόμιμη πολιτική εκδήλωση του τρίτου κόμματος. Παράνοια πραγματική. Δεν πειράζει όμως, έτσι βλέπει ο κόσμος ότι όλοι αυτοί οι επαναστάτες του φραπέ και της μολότοφ κάνουν πλάτες στον ΣΥΡΙΖΑ και στους λοιπούς που έχουν κλέψει και έχουν πουλήσει τα πάντα στην Ελλάδα. Αντιεξουσιαστές που κάνουν πλάτες στους εξουσιαστές. Ο Λαός στο τέλος θα τους πάρει στο κυνήγι και δεν θα τους γλιτώσει τίποτα.


Λ. Τ. 

Οι ληστοσυμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ παραμονές εκλογών δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ο αναρχοαριστερός Κυρίτσης αγιοποιεί τις βόμβες μολότοφ των δικών τους παιδιών. Αυτές οι μολότοφ που έκαψαν την Αθήνα το 2008, αυτές που έκαψαν το 2010 τέσσερις ανθρώπους στην Μαρφίν, αυτές που καίνε τις περιουσίες των Ελλήνων σε κάθε γιορτή και επέτειο του μύθου του Πολυτεχνείου. Και μέσα σε όλα τα άλλα περίεργες και με ύποπτους χρηματοδότες κινήσεις όπως το ΠΡΑΤΤΩ και η ΓΕΦΥΡΑ από ψευτοαριστερούς και δήθεν προοδευτικούς πολιτικούς, έχουν σαν μοναδικό σκοπό την στήριξη και πολιτική επιβίωση του ΣΥΡΙΖΑ. Θα απαντήσουμε σε όλους αυτούς με την υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής που έχει μοναδικό χορηγό τους Έλληνες Εθνικιστές και πατριώτες πολίτες. Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω η Νίκη!
Μ. Π. 
Σήμερα στον Μαραθώνιο τρέχαμε οικογενειακώς και είδαμε τον Κασιδιάρη να τρέχει ανάμεσα στον κόσμο. Μας έκανε εντύπωση το πόσο απλός και προσιτός ήταν όταν τα παιδιά του ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί του. Καθαρά μάτια με χαμόγελο, όχι αυτό το ψεύτικο που έχουν συνήθως οι επαγγελματίες πολιτικοί. Πολύ απλά ντυμένος όπως και οι φίλοι του που ήταν μαζί και τίποτα δεν θύμιζε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι βουλευτής. Ο Ηλίας και τα παιδιά της Χρυσής Αυγής είναι άνθρωποι σαν εμάς και αυτό είναι που δεν μπορούν να νικήσουν τα άλλα κόμματα. Σας στηρίζουμε γιατί οι Ελλάδα αν σωθεί θα σωθεί μόνο από τους Έλληνες, αυτούς που σε κοιτούν κατάματα και χαμογελούν, ακόμα κι αν είσαι ο Θάνατος.
Γιάννης Κ.