Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ξεμπρόστιασμα από τον Γ. Λαγό: Όλο το “συνταγματικό τόξο” ψήφισε υπέρ της Τουρκίας στο Ευρωκοινοβούλιο! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός ξεμπρόστιασε το "συνταγματικό τόξο", οι εκπρόσωποι του οποίου ψήφισαν ενάντια στα εθνικά συμφέροντα και υπέρ της Τουρκίας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στην συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών κατέκρινε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στα χρηστά ήθη και τον θεσμό της Οικογένειας, καθώς την αθρόα "ελληνοποίηση" αλλοδαπών λαθρομεταναστών με απώτερο στόχο να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μουσουλμανική χώρα!
Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση δίνει μέχρι και δικαίωμα πρόσληψης στο Δημόσιο στους λαθρομετανάστες, ενώ η πατριδοκάπηλη ΝΔ δεν φέρνει καμία αντίρρηση στην επιχειρούμενη αλλοίωση του γηγενούς πληθυσμού.
Στην συνέχεια κατήγγειλε συλλήβδην το "συνταγματικό τόξο", καθώς οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του Ποταμιού ψήφισαν από κοινού υπέρ της Τουρκίας στο ευρωκοινοβούλιο με τον Συριζαίο Κούλογλου μάλιστα να δίνει συγχαρητήρια στην Σπυράκη της ΝΔ!
Η Χρυσή Αυγή υπερψήφισε την διάταξη για αναστολή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Ε.Ε. και Τουρκία.
Ο Συναγωνιστής Λαγός κατέληξε πως είναι τίτλος τιμής όλο το σαθρό πολιτικό κατεστημένο να μάχεται λυσσαλέα εναντίον της Χρυσής Αυγής και προειδοποίησε πως ο τρόμος τους για την άνοδο των Εθνικιστών σε Ελλάδα και Ευρώπη θα γίνει πραγματικότητα!
Διαβάστε επίσης: Πόσο ραγιάδες πια; Νέα Δημοκρατία, Σύριζα και Ποτάμι καταψήφισαν την αναστολή ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την Ε.Ε