Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Η υπουργός της… ομπρέλας του Τσίπρα, Χατζηγεωργίου, μοίρασε 269 χιλιάδες ευρώ με 6 υπογραφές!

Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου πήρε στυλό και άρχισε να βάζει υπογραφές μοιράζοντας κρατικό χρήμα. Ανάμεσα σε εκείνους που ωφελήθηκαν από το… κουβαρντιλίκι της Χατζηγεωργίου ήταν και ο φορέας "Thessaloniki Pride" με το ποσό των 10.000 ευρώ. Το σχετικό αίτημα είχε κατατεθεί στις 6 Φεβρουαρίου, δηλαδή λίγες μέρες πριν από την αποχώρηση της κ. Νοτοπούλου. Το ποσό -όπως αναγράφεται στο σχετικό έγγραφο- θα διατεθεί «για χρηματοδότηση διοργάνωσης πολιτιστικής εκδήλωσης». Για να αντιληφθείτε τι είδους… πολιτιστική εκδήλωση είναι, στην ιστοσελίδα του ο φορέας αυτός αναφέρει: «Το Thessaloniki Pride είναι μια οργάνωση της κοινωνίας των πολιτών, που σκοπό έχει την ενίσχυση της κοινωνικής ορατότητας των γκέι, λεσβιών, αμφί, τρανς, ίντερσεξ και γενικότερα κάθε μειονότητας με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα ή τα χαρακτηριστικά φύλου, καθώς και την υποστήριξη της ισότητας και των δικαιωμάτων τους στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή».
Η επόμενη απόφαση που υπεγράφη χθες αφορά… φωτοτυπίες! Συγκεκριμένα, η Χατζηγεωργίου ανέθεσε σε εταιρία της Θεσσαλονίκης να βγάζει… φωτοτυπίες για το γραφείο του… νομικού συμβούλου του υφυπουργείου! Η συνολική οικονομική αξία της ανάθεσης ανέρχεται έως το ποσό των 10.000 ευρώ. Κοντολογίς, το υφυπουργείο θα δώσει έως και 10.000 ευρώ για… φωτοτυπίες του νομικού συμβούλου του, ενώ -λογικά- θα υπάρχει κάποιο φωτοτυπικό μηχάνημα στο Διοικητήριο.
Σε μια περίοδο που η Πατρίδα και ο Λαός δεν το έχουν σε τίποτα να σκορπούν τα χρήματα των φορολογουμένων σε άσκοπες σπατάλες, προκαλώντας έτσι την Κοινωνία με την συμπεριφορά τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ