Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Σύμφωνα με έρευνα του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ οι Έλληνες εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα εμφανίζονται στην πλειονότητά τους δυσαρεστημένοι σε ότι αφορά μισθό, ωράριο, προοπτικές καθώς και σε άλλα ζητήματα ποιότητας που αφορούν την εργασία τους.
Μα καλά, αφού ο Τσίπρας είπε για αύξηση μισθών, ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια και τον εργασιακό μεσαίωνα, για ποιον λόγο οι Έλληνες είναι δυσαρεστημένοι; Δεν τους φτάνουν τα 50 ευρώ παραπάνω; Που τα 46 καταλήγουν στο κράτος λόγω φορολογίας άρα μένουν με 4 ευρώ; Δεν τους φτάνει που δουλεύουν 10ώρα και 12ώρα για ψίχουλα; Σκλάβοι έχουμε γίνει και το κυριότερο είναι πως δεν ξυπνάμε. Νομίζουν πολλοί ότι θα τους σώσει η ΝΔ και ο Κούλης, μαύρο φίδι που σας έφαγε, αν ψηφίσετε Κούλη. Ίδια πολιτική έχουν μαζί με τον Σύριζα υπέγραψαν μνημόνια, μαζί μας έβαλαν όλους εμάς την θηλιά στο λαιμό. Έλληνες ξυπνήστε, στηρίξτε τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής, η Ελλάδα χρειάζεται μια αποφασιστική πολιτική δύναμη και αυτή δεν είναι άλλη από την Χρυσή Αυγή. 40 και πλέον χρόνια ψέματα δεν κουραστήκατε να σας γκρεμίζουν τις ελπίδες; Τα όνειρα που κάνατε για τα παιδιά σας; Φτάνει!
Γιώργος Ν.
Χρήστος Παππάς: Το “δημοκρατικό τόξο” πούλησε την Μακεδονία μας - BINTEO
Βγήκαν και τα αγγελοκρουσμένα του "Ουράνιου Τόξου "να μας υποδείξουν τι πρέπει και τι όχι να διδάσκεται στο ΠΑΜΑΚ. Απαιτούν λέει την διδασκαλία της "μακεδονικής γλώσσας". Και ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να απαιτούν; Ο Τσίπρας με την υπογραφή του και ο Κούλης με την συναίνεσή του σ΄ αυτήν την κατάπτυστη και προδοτική συμφωνία. Και όχι, μην πιστεύετε πλέον πως είναι απλά κάποιες φωνές των σκοπιανών που ακούγονται, γιατί στο ίδιο λάθος πέσαμε και προ ετών ακούγοντας τον μπαμπά Μητσοτάκη που καθησύχαζε ότι το ζήτημα των Σκοπίων σε 10 χρόνια θα έχει ξεχαστεί. Και να που δεν ξεχάστηκε, αλλά μας ανέδειξαν όλους μας συνένοχους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ναι όλους μας, όλους εμάς που δεν πιστεύαμε σ΄ αυτά που έλεγε η Χρυσή Αυγή και ακούγαμε το τι έλεγαν οι "πολιτικοί". Δεν πειράζει έστω και τώρα, την ύστατη στιγμή αντιδρούμε και θα συνεχίσουμε να αντιδρούμε και όλη μας αυτή η οργή θα μεταφραστεί και στις κάλπες. Ας έχουν γνώση οι... φύλακες της δημοκρατίας, λοιπόν, τελειώνουν τα ψωμιά τους.
Ισίδωρος Ξ.
Πόσο ραγιάδες πια; Νέα Δημοκρατία, Σύριζα και Ποτάμι καταψήφισαν την αναστολή ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την Ε.Ε.
Στην Ελλάδα ο εισαγγελέας παρεμβαίνει μόνο όταν είναι να κινηθεί εις βάρος των Ελλήνων, κατά τ΄ άλλα ούτε μια παρέμβαση. Έτσι και στην Σάμο, όπου ζήτησαν την παρέμβαση του προκειμένου οι μαθητές να επιστρέψουν στο σχολείο και να φοιτήσουν παρέα με παιδιά παράνομων μεταναστών. Κατά τ΄ άλλα ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, αντί να παρέμβει ο Εισαγγελέας σε τόσες εγκληματικές ενέργειες εις βάρος των Ελλήνων παρεμβαίνει για να βάλει σε τάξη τα ελληνόπουλα!
Νίκος Μ.
Ο Στηβ Γιατζόγλου στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» - Βίντεο