Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Υπογράφηκε συνεργασία Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού με Μεξικό! Σας αποκαλύπτουμε το ΑΠΟΡΡΗΤΟ Διαστημικό Πρόγραμμα

Σε νέα επίπεδα έφτασε η κυβέρνηση των ψεκασμένων. Έτσι μετά την σύσταση του… Διαστημικού Οργανισμού του Ν. Παππά, ήρθε και η ώρα της σύναψης… διαστημικών συνεργασιών.

Διαβάσαμε, λοιπόν, στην «Αυγή» και σας το μεταφέρουμε ότι ο Παππάς σύναψε συμφωνία συνεργασίας με τον αντίστοιχο οργανισμό του… Μεξικό! Και όταν αποκαλούμε «αντίστοιχο», εννοούμε ακριβώς αντίστοιχο, αφού όπως πληροφορούμαστε ο Διαστημικός Οργανισμός του Μεξικό είναι κι αυτός στα… χαρτιά, μη διαθέτοντας την οποιαδήποτε υποδομή.

Όπως γράφει το δημοσίευμα της «Αυγής», οι δύο αυτοί οργανισμοί που αμφότεροι δεν διαθέτουν καμία υποδομή, θα ασχοληθούν με την… «από κοινού κατασκευή και ανάπτυξη δορυφόρων χαμηλής τροχιάς», την «παρατήρηση της Γης», την «ανάπτυξη διαστημικής τεχνολογίας, συστήματα εξερεύνησης διαστήματος, ανάπτυξη ικανοτήτων» και την «διαχείριση καταστροφών προερχόμενων από φυσικά φαινόμενα».
Εμείς δεν θα σχολιάσουμε κάτι περαιτέρω. Θα παραθέσουμε μονάχα την προσέλευση του Πολάκη, ο οποίος ετοιμάζεται να βγει σε… τροχιά ύστερα από τις ζεμπεκιές στον Κραουνάκη και να αποκαλύψουμε (ωχ… πάλι θα μας λέει για τα απόρρητα ο Κοτζιάς) το κρυφό διαστημικό πρόγραμμα Σύριζα που θα... σαρώσει Κίνα, ΗΠΑ και Ρωσία από το Διάστημα!
O Πολάκης Αστροναύτης
Και από τα απόρρητα του Μεγάρου Μαξίμου σας παρουσιάζουμε τα... Space Tacos!