Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Κοσμοσυρροή στο Μεσολόγγι για την παρουσίαση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε σε κεντρική αίθουσα του Μεσολλογίου για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
Με εθνικιστικό παλμό και ενθουσιασμό έγινε η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου "Πατριωτική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα", το οποίο διεκδικεί με αξιώσεις να ακούγεται η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών στην Περιφέρεια.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Συναγωνιστής Νίκος Μακρής, ο οποίος έδωσε το στίγμα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος τόνισε πως την ώρα που οι θεσμοί καταρρέουν, η μόνη λύση και Ελπίδα του Έθνους είναι η Χρυσή Αυγή.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Πατριωτική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα", Ανδρέας Νικολακόπουλος ανέλυσε το πρόγραμμα και τις προτάσεις της παράταξης για την Περιφέρεια.
Την εκδήλωση έκλεισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να σταλεί ηχηρό Εθνικιστικό μήνυμα στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο με την στήριξη των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.