Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ σαν Ελληνίδα Εθνικίστρια και ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής πραγματικά αηδίασα και μου ήρθε να κάνω εμετό. Η κόκκινη και κατευθυνόμενη ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή FOCUS του κρατικοδίαιτου Πάνου Χαρίτου, έστειλε αποστολή στο Kαράκας της Βενεζουέλας σαν στήριξη του Μαδούρο, του κόκκινου δικτάτορα που δολοφονεί τον λαό του και είναι το πολιτικό ίνδαλμα του πολιτικού απατεώνα Τσίπρα.
Η κόκκινη ΕΡΤ που την πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες για να αποκλείει εντελώς φασιστικά την τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδας την Χρυσή Αυγή και να δίνει βήμα στον Πέτρο Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον καταζητούμενο από την Ιντερπόλ τον Πακιστανό Τζαβέντ Ασλάμ. Στην Ελλάδα κυριαρχεί κόκκινος φασισμός όμοιος με του Μαδούρο. Όλο αυτό το βρώμικο σκηνικό θα αλλάξει με την νίκη της Χρυσής Αυγής. Ζήτω η νίκη.


Γεωργία Π., Αθήνα.

Είναι απορίας άξιο πως δόθηκε ο λόγος, για ένα λεπτό,  στον συναγωνιστή Γ. Λαγό μετά από 5 χρόνια να εκφράσει κάποιες απόψεις που δεν ακούγονται από τα κανάλια του "δημοκρατικού τόξου. Και μάλιστα αυτό το λεπτό θεωρήθηκε και μεγάλη χάρη!! Κανείς δεν μίλησε προσπαθώντας να αντιτάξει οτιδήποτε σε όσα πολύ ορθά διατύπωσε ο συναγωνιστής. Μόνο ο δημοσιογράφος τόλμησε στο τέλος να ψελλίσει την ύπαρξη ενός νεκρού και την δίκη η οποία σκοπίμως δεν τελειώνει. Δίκη την οποία μόνο η Χρυσή Αυγή θέλει πραγματικά να ολοκληρωθεί. Δεν μας είπε όμως ο δημοσιογράφος τίποτα για άλλους δύο νεκρούς στη λεωφόρο Ηρακλείου. Ούτε για έναν ακόμη ο οποίος έχει χάσει το μέτρημα των χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί ώστε να στέκεται και πάλι στα πόδια του. Προφανώς αυτοί οι νεκροί δεν γεννήθηκαν από μάνα και πατέρα. Αυτά τα παλληκάρια δεν τα κλαίει κάποιος. Δεν αγωνίστηκε κανείς για να μεγαλώσει αυτούς τους άντρες. Και η ανθρώπινη ζωή λοιπόν δεν έχει την ίδια αξία στην κοινωνία σήμερα. Όπως τόσα και τόσα άλλα. Ντροπή σας "δημοκράτες" της δεκάρας.
Βασίλης Ι.
Οι προδότες πολιτικοί είναι ανεπιθύμητοι σε όλη την χώρα! συριζαίοι, ανελίτες, ποταμάκηδες και λοιπά κοπρόσκυλα δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα. Οι ανθέλληνες και οι πουλημένοι να πάνε στην Γερμανία που τους βραβεύουν κιόλας. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ναζί της σύγχρονης εποχής που διαλύουν όλα τα έθνη προς χάριν των τραπεζών και των "αγορών". Οι δικές μας αξίες δεν είναι χρηματιστηριακές, ούτε τραπεζικές αλλά διαχρονικές και αιώνιες! Ζήτω η αιωνία Ελλάς! Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω ο Αρχηγός!
Λ. Ε.