Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Γιάννης Λαγός: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός παρουσίασε στην Ολομέλεια της Βουλής την πρόταση της Χρυσής Αυγής για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ώστε ο Ελληνικός Λαός να καταργήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών στην πράξη.
Την περασμένη Παρασκευή ένα συνονθύλευμα 153 "πρόθυμων" βουλευτών υπερψήφισε την συμφωνία των Πρεσπών που παραδίδει το όνομα και την Ιστορία της Μακεδονίας στους σκοπιανούς σφετεριστές.
Η Χρυσή Αυγή σταθερή στην δέσμευσή της συνεχίζει τον Αγώνα εντός και εκτός Κοινοβουλίου για την κατάργηση της προδοσίας. Τώρα καλούνται 120 βουλευτές (θυμίσουμε πως 147 είπαν ΟΧΙ στις Πρέσπες) να στηρίξουν την πρόταση για δημοψήφισμα της Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα ο Συναγωνιστής σημείωσε πως για να μην υπάρχουν αγκυλώσεις και προσχήματα από τα κόμματα, η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει την πρόταση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος όποιο κόμμα και αν την καταθέσει.
Ο Γιάννης Λαγός τόνισε πως το Μακεδονικό έχει σημάνει την λήξη της πολιτικής καριέρας των πολιτικάντηδων που συναντούν παντού την λαϊκή κατακραυγή.
Υπενθύμισε πως η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον Αγώνα των Ελλήνων μαθητών σε όλη την επικράτεια ενάντια στην προδοσία και όσο υπάρχει η Χρυσή Αυγή και τα εκατομμύρια Ελλήνων που αντιτίθενται, η προδοσία της Μακεδονίας δεν θα περάσει.
Τέλος, τόνισε πως δεν εκφοβίζεται από την στοχοποίηση εναντίον του, έχει καταθέσει εξώδικα σε όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια που τον συκοφάντησαν για πρόκληση επεισοδίων και θα συνεχίσει να βρίσκεται αυτός και όλοι οι Συναγωνιστές δίπλα στον Λαό που αγωνίζεται για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.