Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Διαβάσαμε δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό τύπο για κάποιον πακιστανό που «δούλεψε» στην Ελλάδα κάμποσα χρόνια, μάζεψε χρήματα και έχτισε πολυκατοικία στο Πακιστάν. Ο δημοσιογράφος τον παρουσιάζει σαν έναν καθημερινό άνθρωπο που κυνήγησε την τύχη του και πέτυχε.
Με μια δεύτερη ανάγνωση όμως διαπιστώνεις ότι την πολυκατοικία στο Πακιστάν δεν την έχτισε ο πακιστανός αλλά η ανοχή των χρεωκοπημένων «καθώς πρέπει» Ελλήνων και το ρατσιστικό ανθελληνικό κράτος.  Για να παραμείνει στην Ελλάδα ο πακιστανός ευθαρσώς ομολογεί ότι έδωσε 5000 ευρώ σε οδηγό δημάρχου (!) για να του βγάλει μόνιμη άδεια παραμονής με λευκό γάμο. Ομολογεί επίσης ότι δούλευε από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, ήτοι 16 ώρες ημερησίως. Αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι υπερβολή σίγουρα ξεπερνούσε το 12ωρο.

Μαύρη εργασία λοιπόν γιατί κανείς δεν πληρώνει τόσες υπερωρίες και εργοδοτικές εισφορές σε εποχή τέτοιας οικονομικής ύφεσης. Παράνομος, αφορολόγητος και με μηδενικές κρατήσεις ο πακιστανός. Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα, ρατσιστική και αιμοβόρα προς τους Έλληνες και «αλληλέγγυα» δείχνοντας ανοχή προς τους παράνομους αλλοδαπούς και τα δουλεμπορικά κυκλώματα που τους εκμεταλλεύονται.  Όσοι απορούν γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και ψάχνουν πλάγιους τρόπους να μας σταματήσουν ας βάλουν κάτω το κεφάλι τους να σκεφτεί. Απλά πράγματα είναι, δεν είναι πυρηνική φυσική. Παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων και οι πακιστανοί χτίζουν πολυκατοικίες στο Πακιστάν, τί δεν καταλαβαίνουν;

Κωνσταντίνα Ι., Πάτρα
Οι 7 στους 10 πολίτες ανησυχούν να μην είναι τα επόμενα θύματα μιας εγκληματικής ενέργειας και μιλάνε οι βολεμένοι πολιτικοί για "δημοκρατίες" και για "δικαιώματα στην διαφορετικότητα" την στιγμή που νιώθεις ανασφάλεια μέσα στο ίδιο σου το σπίτι! Δικαίωμα στην διαφορετικότητα όταν δεν μπορείς να ζήσεις σαν άνθρωπος στην κανονικότητα. Έχουν κάνει το άσπρο μαύρο και καθόμαστε και τους ακούμε. Μας χαρακτηρίζουν "ναζιστές" οι πολιτικάντηδες που έχουν κλέψει και έχουν φάει μέχρι και το μεδούλι του Έλληνα. Αυτοί που δεν υπηρέτησαν την θητεία τους, που δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό στην κοινωνία και από τα γεννοφάσκια τους τρέφονται από τα κρατικά ταμεία, μας δείχνουν με το δάκτυλο και προσπαθούν να μας περιθωριοποιήσουν. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι αυτοί είναι η μειοψηφία και σύντομα θα βρεθούν κυνηγημένοι, όχι για τις πολιτικές τους απόψεις αλλά για τα εγκλήματα που έχουν κάνει εις βάρος των Ελλήνων και της Πατρίδας. Χρυσή Αυγή μέχρι να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα! Η ώρα των Ελλήνων έρχεται και αυτό είναι μη αναστρέψιμο!
Δημήτριος Λ., Αθήνα
Όλοι οι λαθρομετανάστες πίσω στην Ελλάδα! Τα έλεγε η Χρυσή Αυγή αλλά ήταν ξενοφοβική, τώρα που ο εφιάλτης θα γίνει πραγματικότητα να δούμε τί θα λένε. Εκατοντάδες χιλιάδες τυχοδιωκτών θα συσσωρευτούν στην Ελλάδα μέσα στους επόμενους μήνες και όταν θα εγκλωβιστούν εδώ θα βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό οι "ευπαθείς" και οι "πρόσφυγες". τότε έντρομος ο κάθε νοικοκυραίος θα ψάχνει με αγωνία να βρει τον Χρυσαυγίτη της γειτονιάς του για να τον βοηθήσει να σώσει την περιουσία και την οικογένειά του. Ελπίζω να μην επιβεβαιωθώ όπως επιβεβαιώθηκε η Χρυσή Αυγή.
Ν. Π.