Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ξεκάθαρη παραδοχή από τον Μητσοτάκη: Δεν θα ακυρώσω την προδοσία της Μακεδονίας από τον Τσίπρα!

Την πλήρη επιβεβαίωση των όσων έχουμε πει για την θέση της Νέας Δημοκρατίας για την προδοσία της Μακεδονίας μας επεφύλασσε η χθεσινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ, την οποία παραχώρησε στην σύζυγο του ανιψιού του...

Σε μία ερώτηση, λοιπόν, περί του τι πρόκειται να πράξει η ΝΔ ως κυβέρνηση για την προδοτική συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ ο Μητσοτάκης είπε ότι "αν η συμφωνία έχει κυρωθεί από την ελληνική Βουλή τα περιθώρια ελιγμών που έχουμε είναι πολύ στενά".

Τι λέει ο Μητσοτάκης; Ότι ουσιαστικά περιμένει ο Τσίπρας να περάσει την προδοσία από την Βουλή και μετά αυτός θα παριστάνει ότι «δεν μπορεί να κάνει κάτι».
Βεβαίως, η συμφωνία είναι ενδιάμεση, συνεπώς δεν είναι δεσμευτική. Το μόνο δύσκολο θα είναι οι ενταξιακές ημερομηνίες που θα έχουν πάρει τα Σκόπια για Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, αλλά και πάλι θα υφίσταται η πιθανότητα ελληνικού βέτο στο «άνοιγμα κεφαλαίων».
Αυτή η παραδοχή Μητσοτάκη έρχεται σε συνέχεια του δημοσιεύματος για τα… τραβηγμένα αυτιά βουλευτών να μην λένε ότι θα ακυρώσουν την συμφωνία, αλλά και του άρθρου Παπαχελά για τους τακτικισμούς της ΝΔ υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής.
Είναι δε βέβαιο πως αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή η ΝΔ θα πανηγύριζε για την συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ μαζί με όλο το «συνταγματικό τόξο».
Ο μόνος πολιτικός Αρχηγός που από τώρα δεσμεύτηκε ότι θα ακυρώσει αυτή την εθνοπροδοτική συμφωνία ήταν, βεβαίως, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, με επίσημη επιστολή προς τους διεθνείς οργανισμούς.
Διαβάστε: Επιστολή - δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή